To je to što me zanima!

Fed Cup: Izbornik Prpić odredio sastav za Japan

Za pojedinačne parove Prpić će prijaviti Jelenu Kostanić-Tošić i Niku Ožegović, dok će u paru protiv Japanki igrati Kostanić-Tošić i Ana Vrljić
Vidi originalni članak

Iako će se ždrijeb parova za susret Svjetske skupine II Fed Cupa između Japana i Hrvatske održati tek u petak u tri sata po srednjeeuropskom vremenu, hrvatski izbornik Goran Prpić već je odredio sastav. Za pojedinačne parove Prpić će prijaviti Jelenu Kostanić-Tošić i Niku Ožegović, dok će u paru igrati Kostanić-Tošić i Ana Vrljić.
- Djevojke igraju sve bolje. Prošla je prilagodba na vremensku razliku, hladnoću i lopte. Japan je i dalje favorit na papiru, jer njihovim tenisačicama podloga i uvjeti iznimno odgovaraju. No vidjeti ćemo tko će na kraju pobijediti - izjavio je Prpić.
U pojedinačnim dvobojima boje Japana braniti će Akiko Morigami i Aiko Nakamura, a u igri parova Ayumi Morita i Rika Fujiwara.
- Naša je želja da od sljedeće sezone opet igramo u SVjetskoj skupini. Time naravno ne želim podcijeniti kvalitetu Svjetske skupine II i hrvatskog sastava - rekao je japanski izbornik Minoru Ueda.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare