To je to što me zanima!

Federer, Đoković i Thiem su u skupini smrti, Nadal ipak igra

Španjolac, koji nikada nije osvojio završni Masters, će prema tome krenuti iz skupine Andre Agassi gdje će mu protivnici biti mladi lavovi Alexander Zverev, Daniil Medvedev i Stefanos Tsitsipas
Vidi originalni članak

Španjolski tenisač Rafael Nadal otputovao je na ATP završnicu u London unatoč ozljedi trbušnog mišića zbog koje se povukao s prošlotjednog turnira iz Masters serije u Parizu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jučer sam obavio pretrage u Mallorci i unatoč malom zatezanju na desnoj strani trbuha putovat ću u London - kazao je trenutačno prvi tenisač svijeta .

- U četvrtak i petak ću započeti trening servisa i namjera mi je da budem spreman igrati na završnici u Londonu. Hvala na potpori - napisao je Nadal na svom Twitteru.

Nadal će, iako se povukao iz polufinalnog meča na Mastersu u Parizu gdje je trebao igrati protiv Kanađanina Denisa Shapovalova, ako uspije ući u polufinale na završnici osigurati prvo mjesto na ATP ljestvici.

Španjolac, koji nikada nije osvojio završni Masters, će prema tome krenuti iz skupine Andre Agassi gdje će mu protivnici biti mladi lavovi Alexander Zverev, Daniil Medvedev i Stefanos Tsitsipas. U grupi Bjorn Borg smješteni su Novak Đoković, Roger Federer, Dominic Thiem i debitant Matteo Berrettini.

ATP završnica se igra od 10. do 17. studenog u londonskoj O2 areni, a prvog će dana u vatru i Ivan Dodig kojemu će u grupi Jonas Bjorkman u konkurenciji parova s Filipom Polašekom protivnici biti Ram/Salisbury, Klaasen/Venus te Kubot/Melo protiv kojih će krenuti.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • CoolRi 05.11.2019.

    Nije nikada leglo to "skupina smrti" pa jos kad se spominje u sportu 🙄

  • lovac_u_mutnom 05.11.2019.

    Mislim da Nadal mora proci u finale ako i Novak dodje do finala sa tri pobede da bi bio prvi ili da ga Novak izbaci u polufinalu, onda je Novak prvi. Mislim da sam to negde procitao.

  • makisa 05.11.2019.

    Idemo Nole po novu titulu i povratak na 1 mesto. Samo jako i hrabro kao u Parizu. Inace ova grupa sa Noletom i Frdeksom je dosta slabija od one gde su mladi razjareni lavovi Medvedev, Cicipas i Zverev

Komentiraj...
Vidi sve komentare