To je to što me zanima!

Federer o Čilićevoj suspenziji: Marin to nikada ne bi napravio

Vjerujem da Čilić nije napravio ništa nedopušteno, barem to nije napravio namjerno. Može se reći da je možda postupio glupo. Bilo mi ga je jako žao kada sam saznao...
Vidi originalni članak

Pobjeda Marina Čilića nad Rogerom Federerom u polufinalu US Opena odjeknula je svijetom tenisa poput bombe, a sama igra hrvatskog tenisača bila je takva da bi mnoge igrače s druge strane mreže koštala puno živaca i donijela puno ružnih frustrirajućih tonova nakon meča.

Međutim, Roger Federer je uvijek bio pravi sportaš i pravi gospodin te nije rekao niti jednu ružnu riječ o Čiliću pa čak i onda kada su pojedini novinari pokušali isprovocirati takvo nešto. Švicarca je u jednom trenutku netko od novinara upitao 'kako se osjeća nakon što ga je u polufinalu deklasirao tenisač koji je prošle godine pao na dopinškom testu '.

- Ja vjerujem da Čilić nije napravio ništa nedopušteno, barem to nije napravio namjerno . Može se reći da je možda postupio glupo , ali Marina znam jako dugo i siguran sam kako on ne bi napravio ništa krivo - rekao je Federer te dodao:

- Da vam kažem iskreno , bilo mi ga je jako žao kada sam saznao za tu aferu . On je bio odličan tenisač i prije toga, a sadašnje igre meni nisu nikakvo iznenađenje - zaključio je po mnogima najveći tenisač svih vremena .

Idi na 24sata

Komentari 64

  • fijuman 08.09.2014.

    ma federeru svaka čast na ovakvom ponašanju jer se takav nenamjeran gaf može svakome dogoditi bilokada i bilo gdje a onda osoba ostane žigosana za cijeli život i kada se dokaže da nije kriva.

  • nikson 07.09.2014.

    Gospodin bio , gospodin ostao kako na terenu tako I van njega . Najveci tenisac svih vremena .

  • ferplej_1 07.09.2014.

    Zašto tog novinara nitko ne sankcionira kao nas ovdje 24sata.Taj novinar je upućen u tenis i zna da su pogriješi i oštetili Marina.Odakle je taj novinar ????

Komentiraj...
Vidi sve komentare