To je to što me zanima!

Federer uzima pauzu: Nemam 22 godine, želim biti s obitelji...

'Ne mogu igrati isto kao prošle godine. Nemam više 22 kad sam mogao igrati 25-30 turnira godišnje. Vjerujem da ću biti spreman za one turnire za koje ću se prijaviti'
Vidi originalni članak

Roger Federer uzet će dvomjesečnu pauzu od tenisa da može provesti više vremena s obitelji i pripremiti se za dio turnira koji se igraju na zemlji. Drugi tenisač svijeta otkrio je to u Dubaiju uz objašnjenje kako će odmor produljiti njegovu karijeru i pomoći mu da održi formu kako bi osvojio svoj 18. Grand Slam u karijeri.

Nakon turnira u Indian Wellsu u ožujku Federer neće igrati nijedan sve do onog u Madridu početkom svibnja.

- Ne mogu igrati isto kao prošle godine, i to doslovno svake sezone jer to nije ni poanta u ovom trenutku moje karijere. Nemam više 22 godine kad sam mogao igrati 25-30 turnira godišnje. Vjerujem da ću biti spreman za one turnire za koje ću se prijaviti.

Švicarac je najstariji u četvorci koja drži svjetski vrh - Đoković, Murray i Nadal.

- U ovom sam trenutku u potpuno drugačijoj situaciji od njih i trudim se pametno napraviti raspored. Ovo je sad njihovo vrijeme. Za mene je sve ovo veliki izazov koji mi nameće da donosim promišljene odluke u obiteljskom životu. Od njih to nitko nema tako da ja imam više stvari o kojima moram brinuti nego oni.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • elshaarawy92 25.02.2013.

    najveci ikad :)

  • anđelčić_1 25.02.2013.

    Prestali sponzori da zovu ... traže svežiju krv :-)

  • Brzopoteznik 25.02.2013.

    ma on da sad prekine karijeru kompletno mislim da mu nitko ne bi zamjerio jer je osvojio sve što tenis nudi,financijski da i ne govorim,nek odmara i ja bih odmarao na njegovom mjestu.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare