To je to što me zanima!

Fellaini je prebolio koronu: A sada u 14-dnevnu karantenu

Belgijac je od 22. ožujka bio u bolnici, a iako je sad negativan na korona virus još će dva tjedna morati provesti u karanteni prije nego se pridruži suigračima na treninzima. Jedini je u ligi koji je bio pozitivan na koronu
Vidi originalni članak

Belgijac Marouane Fellaini (32), koji igra za kineski Shandong Luneng, pobijedio je korona virus. Pozitivan je bio još 22. ožujka i od tada je u kineskoj bolnici. Nakon tri tjedna napokon mu je nalaz negativan, no sljedećih će 14 dana morati provesti u karanteni, prije nego se pridruži suigračima na treninzima. 

Bivši veznjak Manchester Uniteda i belgijske reprezentacije jedini je igrač kineske Super lige koji je dobio COVID-19. U Kinu je otišao u veljači 2019. nakon 11 godina u Premier ligi. 

- Došlo je vrijeme da se zahvalim iz sveg srca medicinskom osoblju bolnice kao i mom klubu te našem medicinskom timu što su se ovako dobro brinuli o meni kako bi mi olakšali boravak u bolnici. Najteži dio je iza mene. Nastavimo se boriti, važno je! - napisao je Fellaini na Instagramu po izlasku iz bolnice. 

Još za boravka u bolnici bilo mu je bolje pa je stavio videe kako vježba u bolničkoj sobi i polako dolazi u formu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare