To je to što me zanima!

Fener blizu nove "velike ribe": Nakon Nanija, stiže Van Persie

Klubovi baš ne običavaju pohvaliti se u javnosti da su otpočeli pregovore s nekim igračem, ali ne i Fenerbahçe. Turski doprvak blizu je dovođenja Robina van Persieja
Vidi originalni članak

Fenerbahçe je počeo pregovor s Robinom van Persiejem i njegovim klubom Manchesterom Unitedom, objavio je u četvrtak turski doprvak na Twitteru i tako potvrdio priče koje su se posljednjih dana povlačile po medijima.

Nizozemski napadač trebao bi postati najplaćeniji nogometaš u povijesti Fenera, a Turci će "crvenim vragovima" za odštetu platiti 6,5 milijuna eura. Sasvim dobra cijena za čovjeka koji je prošle sezone u 27 nastupa u Premiershipu zabio 10 golova.

Fener se ozbiljno pojačava za novu sezonu. Nakon Nanija, koji je već potpisao, te Van Persieja, žuto-crni pokušat će dovesti i golmana Arsenala Davida Ospinu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Kostakurta 10.07.2015.

    United se pošto poto želi riješit Van Persia prvenstveno zbog njegove turbo nenormalne plaće.250 000 FUNTI tjedno!!!Ta cifra jednostavno mora van iz knjiga,jer on tu plaću više ne može zaradit na terenu,realno.Da ga daju i za džabe,bilo bi dobro....

  • Stručni komentator 10.07.2015.

    bio je dobar van Pershing, sad je propao.

  • misticni jarac 09.07.2015.

    a sta nevolin ovog prgavca

Komentiraj...
Vidi sve komentare