To je to što me zanima!

Pa to je daleko od klauzule! Fenerbahče objavio koliko je Dinamu platio za Livakovića

Očekivalo se kako će Dinamo za prodaju kapetana Livakovića inkasirati devet milijuna eura, uz bonuse. Međutim, Fenerbahče je u priopćenju naveo kako će Livakovića platiti manje od toga
Vidi originalni članak

Njegov dolazak u Istanbulu dugo se čekao. Dominik Livaković (28) konačno je postao igračem turskog velikana Fenerbahčea.

Nakon sedam godina i 293 utakmica došlo je vrijeme za zbogom s Dinamom i Zagrebom, a Fenerbahče je na klupskim stranicama objavio koliko je zapravo izdvojio na njegov transfer. 

NAKON SEDAM GODINA Livaković se oprostio od Dinama i suigrača. Petković mu uručio poklon u emotivnom rastanku

Naime, očekivalo se kako će Dinamo za prodaju kapetana Livakovića inkasirati devet milijuna eura, uz bonuse. Međutim, Fenerbahče je u priopćenju naveo kako će Livakovića platiti 6.65 milijuna eura i 950.000 eura bonusa. 

- Osjećam se odlično. Naprijed Fenerbahče - izjavio je Livaković pri potpisu ugovora.

Livaković se u emotivnom oproštaju pozdravio sa suigračima članova Dinama, a zagrebački klub posvetio mu je oproštajnu poruku...

STIGLA S NJIME U ISTANBUL Livakoviću je supruga Helena najveća podrška: 'Povučen je i ne govori puno, ali me očarao'

- Dragi Livi, od srca ti hvala na maestralnih i nezaboravnih sedam godina radosti, velikih utakmica, vrhunskih rezultata, hvala na brojnim trofejima i stvaranju zlatne Dinamove povijesti i želimo ti svu sreću u nastavku tvog sportskog i životnog puta - objavio je Dinamo.

NAPUSTIO MAKSIMIR Livi se videoporukom oprostio od Dinama i navijača: Hvala! Činiš me sretnim kad tužno je

Livaković je karijeru započeo u rodnom Zadru, bio je član i Zagreba, a za Dinamo je dosad skupio 293 nastupa. Za reprezentaciju Hrvatske ima 45 nastupa te osvojenu srebrnu i brončanu medalju sa svjetskih prvenstava.

POGLEDAJTE VIDEO: 'OVO JE KLUB KOJI SE NIKOGA NE BOJI'

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • tocilo 26.08.2023.

    Nije mi bilo jasno zašto dinamo rasprodaje najvažnije igrače,dok nisam vidio njihovo financijsko izvješće za 2022g.Dinamo je zaradio 43.6 milijuna eura(od toga 32mil. od lige prvaka), a uspio je u toj godini potrošiti vrtoglavih 42.5 mil.eura.Dakle dobit od samo 1.1milijun.Zato ništa čudno što usprkos novcima od lige prvaka i transferima, praktički ne ostaje ništa.aNastavili li Dinamo biti toliko rastrošan,to neće dobro završit

  • Jagoda jagoda 26.08.2023.

    Hahahaha sad se mislite koliko su jamili Dinamu ispod stola!?

  • ptica neznalica 26.08.2023.

    Koliko će platiti Mamiću

Komentiraj...
Vidi sve komentare