To je to što me zanima!

Fenerbahče želi istupiti iz lige? Evo što će biti s Livakovićem

"Dvije su opcije koje imamo. Prva je ne činiti ništa, a ta je i najgora ako mene pitate. Postoji i ekstremna opcija, a to je istupanje iz lige", rekao je predsjednik kluba
Vidi originalni članak

Kaotične scene iz Turske obišle su svijet. Fenerbahče je u 30. kolu turskog prvenstva pobijedio Trabzonspor 3-2 na gostovanju, a huligani su nakon utakmice utrčali u teren i napali igrače, uključujući i hrvatskog reprezentativca Dominika Livakovića. Domaći su huligani uletjeli na travnjak nakon utakmice, tukli se međusobno pa s igračima. Kung fu potezi s travnjaka obišli su cijeli svijet, a tijekom incidenta Livaković je prvo dobio kovanicom u glavu, zatim se našao u centru sukoba s huliganima.

Predsjednik kluba Ali Koc je za turske medije otkrio da je klub spreman za drastične poteze.

BORBA MEĐU VRATNICAMA ANKETA Dalić na mukama: Koje golmane treba voditi na Euro?

- Vrijeme je da cijeloj Turskoj pokažemo da je dosta. Nož je došao do kosti i zarezao, samo što nije otkinuo nogu. Dvije su opcije koje imamo. Prva je ne činiti ništa, a ta je i najgora, ako mene pitate. Postoji i ekstremna opcija, a to je istupanje iz lige. Čelnici kluba će se sastati u utorak da donesemo odluku o tome što dalje - rekao je pa dodao:

- Nemojte misliti da ćemo odluku donijeti vođeni emocijama. Zajedno ćemo kroz razgovor donijeti pravu odluku. Nije jasno što ćemo učiniti, ali sigurno nećemo samo sjediti. Nadam se da će 2. travnja biti prekretnica ne samo za Fenerbahče nego i za turski nogomet.

POZADINA NEREDA Trener Fenera: Livaković me zagrlio i tresao se. Obitelj mu je na nogama. Teško je ovo podnio

Postavlja se pitanje što će se dogoditi s Dominikom Livakovićem i ostalim nogometašima ako Fener istupi iz lige. Neki turski mediji govore kako će doći do raskida ugovora i da će igrači postati slobodni.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Lola Slavonska 30.03.2024.

    Mogao bi hajduk onda igrat u Turskoj ligi ionako ima tursko ime 💪💪

  • DadoDavor 30.03.2024.

    Neka se zamjene sa Hajdukom

  • kp 30.03.2024.

    Netko mora nešto napraviti u Turskoj je opasno igrati možda i živjeti.Biće problem jer ni igrači više neće dolaziti jer je tamo haos.

Komentiraj...
Vidi sve komentare