To je to što me zanima!

Ferencvaros ispao od kluba s Farskih Otoka, bivši izbornik Rusije ekspresno dobio otkaz

Ubrzo nakon debakla protiv Klaksvikara trener Ferencvaroša Stanislav Čerčesov dobio je otkaz. Neočekivano ispadanje mađarskog prvaka već u prvom pretkolu Lige prvaka bilo je pogubno za ruskog stratega
Vidi originalni članak

Ruski nogometni stručnjak Stanislav Čerčesov (59) dobio je otkaz u redovima mađarskog prvaka Ferencvaroša nakon debakla u prvom pretkolu Lige prvaka.

Ferencvaroš je u 1. pretkolu Lige prvaka iznenađujuće ispao od Klaksvikar Itrottarfelaga (KI) s Farskih Otoka.

Prva utakmica u Klaksviku završila je bez golova, no KI je u Budimpešti šokirao Ferencvaroš pobjedom 3-0. Za goste su zabili Arni Frederiksberg (8-11m, 32) i Luc Kassi (45+1).

U drugom pretkolu KI će igrati protiv švedkog Hackena koji je izbacio velški TNS, dok će Ferencvaroš svoj europski put nastaviti u 2. pretkolu Konferencijske lige protiv Shamrock Roversa.

 

Čerčesov je preuzeo mađarski klub u prosincu 2021. godine nakon što je pet godina vodio rusku reprezentaciju. "Zbornaju" je predvodio do četvrtfinala SP-a 2018. godine gdje ih je zaustavila Hrvatska, a nakon što Rusija nije prošla skupinu na EURO 2020. dobio je otkaz.

Tijekom karijere vodio je i poljsku Legiju, te niz ruskih klubova među kojima su Spartak i Dinamo.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Palmanova 20.07.2023.

    a jesu se dobrano obrukali Fradi.taman kad pomislis idu na stare grane slave iz 70-ih , ono totalno krah od Farskih otocara.ovaj trener nas je jos namucio na SP 2018. s Rusima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare