To je to što me zanima!

Fergie dovodi novog klinca: Dodo će naslijediti Rija...

Čini se kako je Sir Alex Ferguson već našao zamjenu za svog najpouzdanijeg stopera Rija Ferdinanda. Za braničem je posegnuo u Brazil
Vidi originalni članak

Prema pisanju britanskih medija, u Manchester United će na ljeto "sletjeti" mladi brazilski reprezentativac Dodo. Punim imenom Jose Rodolfo Pires Ribeiro Dodo ima 17 godina i igra za Corinthians na mjestu stopera. Krasi ga izuzetna tehnička potkovanost i odlična skok-igra. Upravo zbog tih osobina neki ga već sada uspoređuju s legendom "crvenih vragova" Rijom Ferdinandom, kojeg bi u godinama koje slijede i trebao naslijediti u obrani europskog, svjetskog i engleskog prvaka. 
Dodo je standardni član brazilskih mladih reprezentacija, a U17 reprezentaciji je na Južnoameričkom prvenstvu pomogao da u prve dvije utakmice ostanu netaknute mreže. Brazilska veza Sir Alexa savjetovala mu je da što prije osigura potpis mladog braniča, a "zlobni" britanski novinari već su počeli zbivati šale na račun njegovih skauta. Tako jedan portal piše: "Nadajmo se da ga je preporučio skaut koji je uočio braću Da Silva, a ne onaj koji je osigurao potpis brzo zaboravljenog Klebersona."
Ako je Dodo toliko talentiran kao što izvještaji iz Brazila tvrde, ne bi trebao imati problema s dobivanjem radne dozvole za rad na Otoku. Dokaže li se kao igrač za prvu postavu United bi za njega platio oko šest milijuna eura, a dobrodošla je i njegova portugalska putovnica.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 23.04.2009.

    a jbg!! JAX izgleda da te nisu skužili ovi pa ti dali negativne ocjene, nemoj im zamjerit

  • Hrvatska 23.04.2009.

    Možda je to ovaj dodo koji igra u zaprešićkom Interu..

  • JAX 23.04.2009.

    mislio sam da je izumro prije tri stoljeca

Komentiraj...
Vidi sve komentare