To je to što me zanima!

Vidić će u Anži za 41 mil. €, bit će 2. najplaćeniji igrač svijeta

Ruski klub ponudit će 41 milijun € Manchester Unitedu, a Nemanji Vidiću godišnju plaću od čak 16 milijuna eura čime bi postao drugi najplaćeniji nogometaš svijeta
Vidi originalni članak

Ako je za vjerovati engleskim medijima, Nemanja Vidić igra posljednju sezonu u Manchester Unitedu. Došao je prije šest godina, a sir Alex Ferguson ga se želi riješiti.

S 30 na leđima idealno je na njemu zaraditi, a pokupit će 'lovu' jer bivšeg srpskog reprezentativca želi Anži. Ruski klub ponudit će 41 milijun eura Unitedu, a Vidiću godišnju plaću od čak 16 milijuna eura čime bi postao drugi najplaćeniji nogometaš svijeta. Iza budućeg suigrača Samuela Eto'oa.

Fergusona smeta što je Vidić prečesto ozlijeđen, zbog koljena je propustio pet mjeseci prošle sezone, a ponovno se ozlijedio prije tri tjedna i neće ga biti još mjesec i pol.

Čini se kako nitko neće imati ništa protiv ovog transfera.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • nuklearni fizičar 15.10.2012.

    manđo 17 svaka čast na komentaru

  • kakodane7 15.10.2012.

    najveća glupost je ovaj mačakala ili kako se već zove, to je meni sprdnja od kluba! i on da bude drugi najplaćeniji ------ PHAHAHHAAHHAHA a šta bi Mesi i Ronaldo trebali onda ?? ja ne znam kad je on zadnji put igrao neku poštenu utakmicu? pa kud ide ovaj svijet...

  • tiho333 15.10.2012.

    Neda se Nemanji igrat vise provjereno znam! :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare