To je to što me zanima!

Ferguson je menadžer godine, a Nemanja Vidić najbolji igrač

Branič Manchester Uniteda Nemanja Vidić proglašen je najboljim igračem engleske Premierlige, dok je njegov trener sir Alex Ferguson izabran za menadžera godine...
Vidi originalni članak

Prema izboru glavnog sponzora engleske lige Barclaysa, u čijem su žiriju sjedili nogometni dužnosnici, te predstavnici medija i navijača. Ferguson je najboljim menadžerom proglašen rekordni deveti put, dok je Vidiću ovo druga nagrada u izboru Barcleysa. 

Za srpskog je to nogometaša i kapetana novog engleskog prvaka utjeha nakon što je Gareth Bale proglašen najboljim u izboru Udruge igrača, a Scott Parker u izboru novinara.

Manchester United je ove sezone osvojio 19. naslov engleskog prvaka, čime je na vječnoj ljestvici prestigao Liverpool. Do 12 od tih 19 naslova "vragove" je s klupe predvodio Ferguson.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • joooj_boze 21.05.2011.

    http://www.youtube.com/watch?v=tCbOaUhRGAk

  • joooj_boze 21.05.2011.

    svaka čast alexu i nemanji! a vi koji za liverpool navijate dajte molim vas! liverpool je izgubio od balona manchester nije!

  • majmun sa grane 21.05.2011.

    hahahaha presmiješni su mi ovi kaj pišu liverpool živi vječno manchester živi vječno,hahahaha,daj smislite nešto malo bplje od tog,nemojte se sramotit

Komentiraj...
Vidi sve komentare