To je to što me zanima!

Ferguson je spreman dati 35 milijuna funti za Luku Modrića

Menadžer Alex Ferguson želi sljedećeg ljeta u Manchester United dovesti hrvatskog igrača Luku Modrića kao zamjenu za Paula Scholesa, napisao je engleski NOWT
Vidi originalni članak

Ferguson želi preoblikovati svoj vezni red u momčadi, te je označio trojicu igrača koje želi imati u momčadi već od sljedeće sezone. 

Prvi na tom popisu želja je Luka Modrić, za kojeg je Manchester United spreman izdvojiti 35 milijuna funti, prema pisanju tabloida News of the World.

Druga dvojica su 19-godišnji Jack Rodwell iz Evertona, član engleske U-21 reprezentacije, te 20-godišnji Jordan Henderson iz Sunderlanda, koji je odigrao već jednu utakmicu i za englesku A reprezentaciju.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • braco1 21.02.2011.

    Ebes ga,sad sam pogledo News of The World i da ga ebes vijest je tocnaMislim tocno je da su oni to objavili,a koliko je to istina,to je nesta drugo

  • Plafon 20.02.2011.

    jeje, i mene traze ali nikako da oden

  • siptarcina 20.02.2011.

    Do ljeta će u utrku ući i Barcelona i Real . Barca daje XSAVI - ja i MESSI - ja + 10 miljona , a Real daje Ronalda + 50 miljona , onda će M.U. povisit na 100 miljona i promijenit će ime kluba u ZATON OBROVAČKI UNITED u slučaju tranfera . Toliko je taj Luka dobar .

Komentiraj...
Vidi sve komentare