To je to što me zanima!

Ferguson: Mi smo pogriješili, a oni su se nevjerojatno branili

Trener Uniteda Alex Ferguson od svoje je momčadi za 70. rođendan dobio tek poraz od zadnjeplasiranog Blackburna. Škot nije skrivao nezadovoljstvo zbog grešaka
Vidi originalni članak

Manchester United i nije priredio neko slavlje za 70. rođendan svog legendarnog trenera. 'Vragovi' su poraženi na Old Traffordu od momčadi samog začelja tablice, Blackburna 3-2.

Tragičar pokvarene proslave bio je mladi golman Uniteda David De Gea koji je danas na Old Traffordu ipak primio koji gol previše.

Zbog nespretno primljenih golova razočaran je i trener Uniteda Alex Ferguson.

- Nismo ovo očekivali. Primili smo dva užasna gola, a to si ne smijemo dopuštati. Teren je bio težak nakon što je cijeli tjedan padala kiša, ali to nije isprika, nakon što smo se vratili od 0-2 do 2-2, morali smo pobijediti - rekao je škotski stručnjak.

Greške Uniteda, ali i zalaganje Blackburnovih igrača donijela im je mjesto više na tablici, dok su začelje prepustili Boltonu.

- Borili su se u obrani kao da im život ovisi o tome - rekao je Ferguson koji će 70. rođendan proslaviti i dalje, iako s istim brojem bodova, iza gradskog rivala Cityja koji već sutra protiv Sunderlanda ima priliku udaljiti se ponovno od Uniteda.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sosqe 01.01.2012.

    koja luda liga..zadnji mazne prvog..to se rijeko gdje vida...zato i je najgledanija

  • ronaldo-united 01.01.2012.

    Man Utd u <3 :))))) GGMU

  • Pobitsve 01.01.2012.

    Sretan rodjendan nadobudni engleski gade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare