To je to što me zanima!

Ferguson prodaje Ronalda Realu i Milanu otima Kaku?

Engleski The Sun piše da su se Kakini agenti već sastali s ljudima iz Uniteda i da su blizu dogovoru. Kaka bi zarađivao oko 135 tisuća funti tjedno
Vidi originalni članak

Iako Manchester United kao i cijela Premier liga grca u dugovima, to klub ne sprečava da u svoje redove pokušava dovesti najbolje i najskuplje svjetske nogometaše. Tako londonski The Sun piše kako su se predstavnici kluba s Old Trafforda u petak sastali s menadžerima brazilskog playmakera Milana, Kake, te su započeli pregovore oko transfera. - Bio je to jako pozitivan sastanak iako na njemu nije ništa konkretno odlučeno. Menadžeri za Kaku traže petogodišnji ugovor i tjedna primanja od 135.000 funti. Kaka bi se vrlo rado priključio Unitedu, a i cijena koja je postavljena u platežnom je dometu kluba – rekao je izvor blizak klubu. Londonski tabloid također dodaje da bi eventualni transfer Kake u Manchester United bio težak najmanje 70 milijuna funti, te da bi novac klub najvjerojatnije pronašao od prodaje Cristiana Ronalda u Real Madrid. Kaka je u siječnju odbio transfer u Manchester City unatoč ponudi teškoj stotinjak milijuna eura, a Real Madrid je odavno na samom vrhu popisa klubova koji ga žele dovesti u svoje redove. Brazilac stalno ponavlja kako želi ostati u Milanu i jednog dana ponijeti kapetansku traku kluba, ali ga mediji stalno sele sa Santiago Bernabeua. 
- Manchester ima sjajne igrače poput Giggsa, Scholesa i posebno Rooneyja. Jedan od mojih najboljih prijatelja, Anderson, također je ondje. Kako bi itko mogao odbiti Manchester? - rekao je Kaka o Unitedu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • motorna pila 25.04.2009.

    *ebo vas The Sun!

  • tahuti 25.04.2009.

    dao bog. a što se tiče talijana,cijela liga je loša,u odnosu na englesku,pogotovo se to osjeti u proteklih par godina.loše suđenje,bahati igraći,mafioze predsjednici-vlasnici. kaka bi podigao MU,i razinu svoje igre do neslučenih razmjera.dao bog da dođe.....uhh..engleska liga je u konstantnom napretku i samim tim i financije če se riješiti.ima milijardera ko svinjske kuge.

  • daniel051 25.04.2009.

    Sele sa Santigo Bernabeua??? Valjda San Sira!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare