To je to što me zanima!

Ferguson: Ronaldo će iduće sezone igrati u Unitedu

Mogu vam reći da će Ronaldo i sljedeće sezone biti igrač Manchester Uniteda. Nećemo ga prodavati, rekao je trener Uniteda Alex Ferguson
Vidi originalni članak

Trener nogometaša Manchester Uniteda Alex Ferguson ponovio je u Cape Townu, gdje je s momčadi na turneji, da Cristiano Ronaldo neće s Old Trafforda...
- Mogu vam reći da će Ronaldo i sljedeće sezone biti igrač Manchester Uniteda. Nećemo ga prodavati - izjavio je Škot na konferenciji za novinare u južnoafričkom gradu.
Da se ponaša kao Portugalčev trener Ferguson je dao do znanja izjavom kako prati razvoj njegova oporavka poslije operacije desnog gležnja.
- Momak će izostati tri mjeseca. Bit će najprije četiri tjedna hodati na štakama, onda će četiri tjedna biti na rehabilitaciji, te će na kraju još četiri tjedna morati trenirati kako bi uhvatio formu. Naša je dužnost i obveza da ga optimalno pripremimo prije njegova prvog nastupa.
Igrače Uniteda u Južnoafričkoj Republici čekaju tri prijateljska dvoboja s najvećim lokalnim klubovima: Kaizer Chiefsima i Orlando Piratesima. Jednom će igrati protiv jednih, jednom protiv drugih, a treći put protiv boljega iz sraza dviju najboljih južnoafričkih momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gunnerica_4 18.07.2008.

    a krasan vam je

Komentiraj...
Vidi sve komentare