To je to što me zanima!

Ferguson želi Llorisa prije SP-a i nudi 17 milijuna €

Manchester United krenuo je u akciju dovođenja Huga Llorisa, mladog golmana Lyona. Sir Alex je spreman za francuskog golmana dati 17 mil. eura
Vidi originalni članak

Za Manchester United ovo je sezona promašaja i sir Alex Ferguson već je krenuo u slaganje momčadi za godine koje dolaze. Prvi potez bilo je dovođenje mladog meksičkog napadača Hernandeza, a sada je krenuo tražiti i zamjenu za veterana Van der Sara na golu. Prvi izbor je golman francuske reprezentacije i Lyona Hugo Lloris. Škot za 23-godišnjeg golmana namjerava platiti do 17 milijuna eura, a njegov potpis želi osigurati prije početka SP-a u Južnoj Africi. Ferguson vjeruje da bi Lloris u JAR-u mogao biti velika zvijezda te da bi mu tada cijena rapidno porasla. No čelnici Lyona poznati su kao tvrdi pregovarači i teško da će pristati odmah na prvu ponudu, pogotovo ako se zna koliko je Škot težak na financijama. Dokaz da čelnici Lyona i Uniteda teško nalaze zajednički jezik u transferima je i Karim Benzema oko kojeg su mejsecima pregovarali, a on je na kraju otišao u Real Madrid. Ipak, izvori iz Francuske govore da bi Lyon mogao krenuti u pregovore nakon polufinalnih utakmica Lige prvaka s Bayernom. Bavarci su pak 'bacili oko' na drugi golmanski izbor Uniteda, Manuela Neuera iz Schalkea. Paralelno s pojačavanjem momčadi 'vragovi' se pokušavaju riješiti nekih igrača. Jedan od onih koji su na izlaznim vratima je Dimitar Berbatov, no njegov menadžer tvrdi da Dimi želi ostati 'vrag' što je duže moguće. U svakom slučaju bit će ovo itekako vruće ljeto u 'vražjoj jazbini'.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kun 15.04.2010.

    igor akinfeev je isto zvjer stvarno dobar igrac

  • Anasazi 15.04.2010.

    nemaš pojma... o shea jedan od zahvalnijih nogometaša uopće, a ne samo u ManU, da imalo pratiš i ManU i nogomet znao bi to. Berba... hbg koliko mi drag bio...nije pokazao ono za što je dovden, Carrick..solidan. Treba sigurno napadač,veznjak i golman,ali samo ne nekog tko će za godinu dana plakati da bi u Real ili Barcu tipa Ribery,Villa ili bilo koji južnoamerikanac (bojim se da je i Modrić među takvima)

  • Sperminator 15.04.2010.

    ma fletcher prvi na spisku odma vani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare