To je to što me zanima!

Fergusonu za poraze kriv loš raspored u prvenstvu

Manchesterovu menadžeru Fergusonu opet su krivi svi drugi osim njega i njegove momčadi. Ovoga puta izbor je pao na raspored utakmica
Vidi originalni članak

Legendarni menadžer ne želi priznati nikome da je bolji, pa tako ni Arsenalu, koji ih je u subotu pobijedio na Emiratesu. Iako su obje momčadi pokazale vrhunsku igru, veliku razinu borbenosti i bezbroj izglednih prilika za gol, Arsenalovi mladići su pobijedili 2-1 moćni Fergusonov stroj. No Alex je našao uzrok čestoga gubitka bodova na gostovanjima u Premiershipu. Od šest utakmica pobijedili su u samo dvije, a isto toliko imaju i poraza te neriješenih. Manchesterov trener uzrok lošoj formi vidi u ligaškim gostovanjima nakon svake utakmice u Europi.
- Kažu da je liga pravedna, no nije. Svaku utakmicu nakon susreta u Ligi prvaka igramo u gostima. Svi protiv kojih smo igrali u gostima u prošloj sezoni su bili u prvih 10 momčadi Premiershipa, a to sigurno nije lako. No ako uspijemo ostati među prvih nekoliko momčadi do drugog dijela sezone, imat ćemo velike šanse za osvajanje prvenstva - priča Ferguson.
Osvrnuo se i na utakmicu protiv Arsenala, koju su "vragovi" nesretno izgubili.
- Ako nas nešto može tješiti, onda je to činjenica da smo igrali fantastičan nogomet. Imali smo bolje prilike i mogli smo postići četiri, pet ili čak šest golova. No morate ih zabiti što ranije i to nas je koštalo poraza - završio je Škot.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ferenc16 10.11.2008.

    ma jasno kaj bi možda ti bil kriv sve je kriv raspored ko i obično pih....

  • Chester 10.11.2008.

    man utd 4ever!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare