To je to što me zanima!

Fernandes ostaje u Manchesteru

Čak i nakon dvije godine, još uvijek je nevjerojatan osjećaj izaći na Old Trafford, čuti navijače kako pjevaju moju pjesmu i zabiti gol ispred Stretford Enda, rekao je Fernandes
Vidi originalni članak

Veznjak Manchester Uniteda Bruno Fernandes potpisao je novi ugovor do lipnja 2026. s mogućnošću produljenja na još godinu dana, objavio je engleski prvoligaš u petak.

Portugalski reprezentativac došao je u United iz Sportinga u siječnju 2020. i postao ključni igrač u klubu.

U 117 utakmica u svim natjecanjima 27-godišnji portugalski nogometaš zabio je 49 golova i upisao 39 asistencija za Manchester United, iako je njegova forma pala ove sezone.

- Čak i nakon dvije godine, još uvijek je nevjerojatan osjećaj izaći na Old Trafford, čuti navijače kako pjevaju moju pjesmu i zabiti gol ispred Stretford Enda - rekao je Fernandes.

- Ovdje želim postići još puno toga, a znam da je tako i za ostatak momčadi i drugih koji rade u klubu. Više od svega želimo navijačima pružiti uspjeh koji zaslužuju. Podijelili smo neke sjajne trenutke tijekom posljednjih godina, ali najbolje tek dolazi od mene i ove ekipe.

Fernandes je također pomogao Portugalu da izbori mjesto na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Kataru nakon što je ovaj tjedan zabio dva gola u pobjedi protiv Sjeverne Makedonije u utakmici doigravanja.

United je šesti u ligi s 50 bodova nakon 29 utakmica, a u subotu dočekuje Leicester City.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 01.04.2022.

    Bruno hvala ti, zaslužio si i nadam se da ćemo još dugo uživati u tvojim potezima i golovima! Just like the busby babes in days gone by, we'll keep the red flags flying high, your gonna see us all from far and wide, your gonna hear the masses sing with pride!

  • NIKE 01.04.2022.

    Sasvim solidna statistika za 2 godine. United je najveći podbačaj ove sezone.

  • Space Burek 01.04.2022.

    Jedan od rijetkih iz te ekipe koji zasluzuje bolji ugovor :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare