To je to što me zanima!

Fernando Alonso: Darivali smo prva mjesta Red Bullu

Treća utrka nove sezone Formule 1, VN Malezije na stazi u Sepangu, donijela je duplu pobjedu Red Bulla, Sebastiana Vettela i Marka Webbera...
Vidi originalni članak

Fernando Alonso, Ferrarijev pilot i trenutno uz Vettela drugoplasirani u ukupnom poretku vozača, pripisuje dominaciju Red Bullova na VN Malezije uvelike burnom službenom treningu u subotu i kiši koja je uvjetovala da on sam na startu krene s tek s 18. pozicije.
- Mislim da smo danas malo darivali Red Bullove. Da su kvalifikacijje prošle normalno sigurno je da bismo ih puno više namučili, a ovako je ispalo sve jednosmjerno – komentirao je Alonso, koji se usprkos slaboj startnoj pozciji uspio probiti do devetog mjesta, ali je zbog kvara motora odustao jedan krug prije kraja utrke.
- Ja sam imao turbulentnu utrku od samog početka do kraja. Imao sam problema s mjenjačem praktički od starta, a cijelu sam utrku vozio bez spojke. Ali treba stvari gledati i s pozitivne strane. Danas sam izgubio samo dva boda, pa je bolje da mi se kvar dogodio danas nego u trenutku dok sam na čelu utrke – objasnio je bivši dvostruki svjetski prvak, koji sada za vodećim u ukupnom poretku, svojim momčadskim kolegom Felipeom Massom, zaostaje dva boda (37-39).

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Plavi_92 04.04.2010.

    ma darivali vi njih ili ne oni su zauzeli prva dva mjesta a ti si odustao jer ti je mjenjač riknio.

  • crocopman 04.04.2010.

    Red bull je darivao njemu na prvi i drugi utrki a ne na treči jer je bolid izdržao. Ako bi bolid vettela izdržio i u prvoj ne bi Alonso pobjedio!

  • god of war 04.04.2010.

    Dobro je Alonso rekao sad...! dae bio u top 10 sa \"normalnim\"mjenjačem,bilo bi svega jer,vidjeli ste kakav nevjerovatan speed je alonso ima prikraju,ubija je sve,tako da čovijek zna o čemu govori..! A također Hamilton je imao strašnu utrku,i on dae na kvalama bolju poziciju također bi bolja borba bila za pozicije..istina,Red Bull je ima strava speed u toku cijlele utrke,ALI...vidjeli ste kako ferrari leti i hamilton..! tako da...vidimo se za dva tjedna opet..forza ferrari :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare