To je to što me zanima!

Fernando Torres: Nadam se da je ovo bio prvi od mnogih

14 utakmica bez gola nije početak kojem sam se nadao. Ovo prvi od mnogih, barem se nadam, kazao je Fernando Torres drugoga gola u 3-0 pobjedi protiv West Ham
Vidi originalni članak

Fernando Torres obećao je pregršt pogodaka navijačima Chelseaja nakon što je napokon skinuo "prokletstvo" tromjesečne golgeterske apstinencije...

Čak 734 minute čekalo je 50 milijuna funti vrijedno pojačanje londonskoga kluba na prvijenac u dresu momčadi kojoj se priključio u siječanjskom transferu iz Liverpoola.

- Četrnaest utakmica bez gola nije početak kojem sam se nadao. Ovo prvi od mnogih, barem se nadam - kazao je strijelac drugoga gola u 3-0 pobjedi protiv West Hama.

- Nije lako priključiti se i adaptirati na novu i ovako jaku momčad u siječnju. No, naporno radim, a na svemu mogu zahvaliti samo suigračima. Tražili su me u zadnjim utakmicama, bez njih ne bih zabio. Sada sam skinuo dio pritiska. Navijači? Strpljivi su bili sa mnom. Njih sam više žalio nego sebe samoga, želio sam im dokazati da mogu zabiti.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • m4j 24.04.2011.

    sad je miran do kraja sezone.

  • aragon 24.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ne0 24.04.2011.

    o corava koka pogodi zrno :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare