To je to što me zanima!

Ferrari već zaboravio Nijemca, bolji im je Fernando Alonso...

Michaelu Schumacheru u formuli baš ne cvjetaju ruže. Nema sumnje na mu riječi čelnog čovjeka Ferrarija ne pomažu, kao ni usporedba s Fernandom Alonsom...
Vidi originalni članak

Samo dan nakon što je Michael Schumacher izjavio kako je izgubio mentalitet prvaka i motivaciju u Formuli 1 novi udarac za sedmerostrukog svjetskog prvaka koji se 'izgubio' u svijetu trka stigao je od njegovog bivšeg tima.

Stefano Domenicali, čelni čovjek Ferrarija svojom izjavom nije sigurno 'mazio' njemačkog pilota. Naime, za talijanski list La Repubblica, šef momčadi propetog konjića izjavio je kako više cijeni novog prvog vozača Ferrarija. Domenicali očito smatra da je Fernando Alonso doprinjeo Ferrariju mnogo više od čovjeka koji im je naslov prvaka donio čak pet puta.

- Kada promislim o Alonsovim prvim dvjema godine u Maranellu, rekao bih da je bolji od Schumachera. Obojica imaju isti ubojit instinkt. U usporedbi s Michaelom mislim da Fernando više radi za momčad. Kada počne opet pobjeđivati, više neće prestati – kazao je Domenicali o usporedbi sedmerostrukog (Schumacher) i dvostrukog (Alonso) svjetskog prvaka.

Šef momčadi iz Maranella također je komentirao budućnost drugog Ferrarijevog pilota Felipea Masse.

- Massa će uvijek imati našu podršku. Mora nam pomoći u osvajanju konstruktorskog naslova i Alonsu u borbi za pojedinačni naslov - istakao je brazilčevu ulogu vječnog 'drugog' Domenicali.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Black tatto_1 12.08.2011.

    Definitivno ne promisljena izjava. Malo too much. Mada shvacam Ferrari osjecaju se izdano od Shumija ipak je otisao u Mercedes nakon sta se kunuo u Ferrari. Ferrari je ko Inter ili Milan, tamo legende njihove nisu odbacene nego igraju do 40-te ako treba. Famili spika, a i placa njihovog prvog pilota je po 50% veca nego kod drugih. Tako da nisu oni duzni ostali nikome. Malo sam pristran jer meni je Ferrari, Ferrari bez obzira ko u njemu sidija.

  • ntnk 24sata 11.08.2011.

    sebastian vettel je novi schumi shvatite vec jednom pa ubija konkurenciju a zbog toga mi je zao jer ce bit ko u vrijeme schumia niko nece gledat formulu jer nece bit zanimljiva

  • kimithebest18052008 07.08.2011.

    činjenica je da je schumacher zasad i ko zna koliko jos najbolji vozac svih vremena, i znam da ce sad biti senna ovo prost ono, ja govorin o cinjenicama, i za mene je senna bio najjaci,ali nazalost njega vise nema....dugo dugo, i svima nam je u mislima, ali zivot ide dalje , tako i do sada nitko nije a ni nece moci postici sto i schumi... svi igraju prljavo na ovaj ili onaj nacin, i zato imaju uspjeh... nema sporta u kojem se ne igra malo sporko...i tako je on postigao sve ovo sto je, ali je i vozac, to ne moze nitko zanijekati,i hakkinen je bio vozac ipo,ali je odustao i eto...opet schumi... za ove iz ferraria, sram vas bilo ako je to istina jer vam je bas on donio najvecu svjetsku slavu...hebat ga,sve je to igra...

Komentiraj...
Vidi sve komentare