To je to što me zanima!

Ferrari odličan na testiranjima: Marchionne 'ne očekuje čuda'

Ohrabren sam izvedbama novog bolida, iako je jedna stvar odraditi najbrži krug, a nešto sasvim drugo biti najbrži u utrkama. Imam puno povjerenje u rad momčadi...
Vidi originalni članak

Kimi Räikkönen i Sebastian Vettel na tri su od četiri dana prvih testiranja u Jerezu bili najbrži, što je svakako ohrabrujuća vijest za Ferrari koji u prošloj sezoni nije stigao do pobjede. 

- Ohrabren sam izvedbama novog bolida, iako je jedna stvar odraditi najbrži krug, a nešto sasvim drugo biti najbrži u utrci. Imam puno povjerenje u rad momčadi i ponosan sam na njihov rad. Vidjet ćemo kako će sve skupa izgledati na početku prvenstva u Australiji. Ne očekujem čuda, ali vrlo je važno vidjeti napredak. Pravo viđenje dat će nam i test u Barceloni 19. veljače - izjavio je Sergio Marchionne koji je u listopadu zamijenio Lucu di Montezemola na mjestu predsjednika Ferrarija. 

Nova sezona u kojoj će biti 20 utrka započinje utrkom u Melbourneu 15. ožujka, a boje Ferrarija branit će Räikkönen i Vettel, dok je Fernando Alonso otišao u McLaren

Idi na 24sata

Komentari 11

  • digelante 12.02.2015.

    Dok je Ferrari imao šumija, browna, todtha, to su bili pokretači i snaga crvene momčadi. Sumnjam da če se to više ponoviti ikada.

  • morenocro 12.02.2015.

    Super,no treba pričekati..

  • Matek podravec u Irskoj 12.02.2015.

    Bit će mi žao kaj Alosno nije uspio u Ferrariu, a Vettel bi mogao..

Komentiraj...
Vidi sve komentare