To je to što me zanima!

Ferrari ostao bez vozača: Mora ići na operaciju slijepog crijeva

Španjolca neće biti na trećem slobodnom treningu i kvalifikacijama te samim time ni na utrci. Zamijenit će ga rezervni vozač Ollie Bearman (18), koji je u Saudijskoj Arabiji bio najbolji na treninzima Formuli 2
Vidi originalni članak

Prva je dva treninga odradio pod temperaturom i postavljao dobra vremena u bolidu Ferrarija, ali ispostavilo se da su stvari ozbiljnije nego su se činile pa Carlos Sainz Jr. (29) neće voziti na vikendu Formule 1 u Saudijskoj Arabiji!

 

Španjolac je zapravo imao upalu slijepog crijeva, te mora ići na operaciju. Neće ga biti na trećem slobodnom treningu i kvalifikacijama te samim time i na utrci. Zamijenit će ga rezervni vozač Ferrarija Ollie Bearman (18) koji se natječe u Formuli 2.

Mladić je bio najbrži u kvalifikacijama Formule dva, a prošle godine je vozio na dva slobodna treninga u bolidu HAAS-a, a sad će dobiti veliku priliku za dokazivanje. Podsjetimo, treći slobodni trening na rasporedu je od 14 sati i 30 minuta, dok kvalifikacije slijede od 18 sati. Utrka je na rasporedu u subotu, 9. ožujka, s početkom u 18 sati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Marko33 08.03.2024.

    ovaj dječačić,netko se očito zaje.ava u Ferrariju

Komentiraj...
Vidi sve komentare