To je to što me zanima!

Ferrero: Dosta je više tog Messija, vrijeme je za Real

Juan Carlos Ferrero je peti Španjolac s naslovom na umaškom ATP turniru. Uz tenis Juan Carlos obožava i nogomet, a navija za Real Madrid
Vidi originalni članak

Presretan sam zbog ove pobjede. Postao sam peti Španjolac koji je osvojio Umag i ponosan sam zbog toga, izjavio je Juan Carlos Ferrero nakon što je osvojio 21. izdanje umaškog ATP turnira.
Ispružio se na crvenu zemlju nakon meč lopte. Dosta emotivno proslavio je svoj 15. naslov u karijeri.
- Nije bitno što neću osvojiti previše bodova, bitan je naslov. I to posebice u Umagu gdje mi je iznimno lijepo - rekao je tenisač koji je još igrao u 17 finala na Touru.
Nije htio otkriti detalje proslave...
- Bit će to skromna fešta s mojom momčadi. Noćno kupanje? Znam da nema puno turnira uz more, ali ipak ništa od noćnog kupanja. Nisam ja Jim Courier, ha, ha - rekao je bivši prvi tenisač svijeta.
Nakon polufinalne pobjede jedan ga je dečko provocirao u Barceloninom dresu. Iako je imao Messija na leđima, ipak je dobio autogram.
- Vjerujem da bi sljedeća sezona mogla biti prava i da ćemo konačno osvojiti naslov. Dosta je više toga Messija i ekipe, ha, ha – izjavio je bivši pobjednik Roland Garrosa, inače strastveni navijač Real Madrida.
Guštao je u pobjedi reprezentacije na Svjetskom prvenstvu.
- To su emocije koje će se pamtiti cijeli život. Mi jako volimo nogomet , uostalom kao i Hrvati - zaključio je Španjolac koji je podijelio na desetke autograma poslije finala.

'USKORO SE OKREĆEM SVOM HOTELU'
Juan Carlos Ferrero vjeruje da će igrati još dvije-tri godine.
- Mislim da je to dosta. Već imam svoju tenisku akademiju koju vodim, tu je i jedan hotel, tako da definitivno znam što ću raditi poslije teniske karijere - izjavio je Španjolac koji će nakon proslave u Umagu otputovati u Kanadu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • albudimi 02.08.2010.

    Mislim da ce i ove godine plakati...

  • Kurcoslav 02.08.2010.

    Primi se ti svog tenisa rađe, i ne zabadaj nos gdje mu nije mjesto!

  • user_47039 02.08.2010.

    Slika se s lopovinom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare