To je to što me zanima!

Fešta prvaka: Pogledajte kako je svlačionica dočekala Contea

Tri naslova prvaka s Juventusom, kratki reprezentativni angažman pa - povratak na staro. Antonio Conte u petak je potvrdio naslov prvaka s Chelseajem u debitantskoj sezoni na Otoku. Pogledajte slavlje...
Vidi originalni članak

Michy Batshuayi u petak je potvrdio šesti naslov prvaka Engleske za Chelsea, kad je osam minuta prije kraja zabio pobjedonosni gol na gostovanju kod West Bromwich Albiona (1-0). Desetak minuta potom slavlje igrača, stručnog stožera i navijača plavih moglo je početi.

Londonska je momčad prošle sezone završila na desetom mjestu sa svega 50 bodova, a do sinoć (dva kola prije kraja) skupila ih je 87. Tvorac toga uspjeha u prvoj sezoni na klupi "bluesa", Talijan Antonio Conte, dobio je sjajan doček u svlačonici.

Čim je ušao, Diego Costa poprskao ga je šampanjcem, a Asmir Begović zalio ledenom vodom. No Conteu to, dakako, nije smetalo. Nazdravio je preostalim šampanjcem i pridružio se pjesmi momčadi Chelseaja.

Postao je četvrti Talijan s premijerligaškom titulom nakon Carla AncelottijaRoberta Mancinija i Claudija Ranierija i četvrti trener koji je do naslova u Engleskoj stigao u prvoj sezoni nakon Joséa Mourinha, Ancelottija i Manuela Pellegrinija.

Ni tu nije kraj zanimljivim statističkim podacima s brojem četiri. Conte je, naime, ovim uspjehom nastavio niz osvajanja nacionalnih prvenstava s klubovima četvrtu sezonu zaredom nakon što je od 2012. do 2014. uspješan bio u Italiji s Juventusom.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • FigliDi Luppi 13.05.2017.

    Antonio Conte je jedino sto vrijedi u Chelsea-u

  • Mthesecond 13.05.2017.

    Živuća legenda :))) Kako je slavio s njima,kako je razdragan ko malo dijete...Titula je otišla u prave ruke i pravom čovjeku,vrijednom,predanom radniku...Ono što je uložio to mu se vratilo...

  • barcelona12345678 13.05.2017.

    Jel netko vidio kako je costa nagu*io u svlacionici jednog lika iz njihovog stozera hahahah kakav kralj

Komentiraj...
Vidi sve komentare