To je to što me zanima!

Primorac ostao bez senzacije: Hajduk okrenuo trećeligaša i prošao u osminu finala Kupa!

Primorac je senzacionalno poveo golom Lazarevskog iz penala, ali Splićani su izjednačili prvim golom Krovinovića za 'bijele', a potom pobijedili pogotkom Ljubičića. Gustafsson je morao u igru ubaciti i Livaju...
Vidi originalni članak

Prvi korak i to uspješan napravili su nogometaši Hajduka u Hrvatskom kupu, no utakmica šesnaestine finala nije bila nimalo ugodna za Splićane.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hajduk je gostovao kod trećeligaša Primorca u Biogradu na Moru gdje je pobijedio 2-1. Domaćin je poveo i to golom Lazarevskog u 12. minuti s bijele točke.

Mnogo se mučio Hajduk u prvom poluvremenu. Prave šanse su bile rijetke, ali su Splićani ipak uspjeli izjednačiti do kraja poluvremena. Lijepo je sve kreirao i okončao Filip Krovinović koji je u 42. minuti zabio za 1-1, što mu je prvi gol za Splićane.

Pojačani za Livaju, Sahitija i Fossatija Splićani su zaigrali odlučnije i bolje od početka drugog poluvremena. Stvorio je Hajduk dosta prilika, a realizirao je onu u 60. minuti kada je iz blizine poentirao Ljubičić.

Bio je to pogodak vrijedan proboja Hajduka u osminu finala iako su Splićani mogli i uvjerljivije dobiti ovaj dvoboj.

Hrvatski nogometni kup (šesnaestina finala): Primorac Biograd - Hajduk 1-2 (Lazarevski 12-11m / Krovinović 42, Ljubičić 60)

Idi na 24sata

Komentari 180

  • GNKDALTON 21.09.2021.

    Hajduk je institucija za sve ,pogotovo za fk reku 🇷🇸🇷🇸

  • markoantonije 21.09.2021.

    timak...bitno da si ti zadovoljan velikom pobjedom protiv Primorca...redikulu

  • brus vejnov sobar 21.09.2021.

    miriše

Komentiraj...
Vidi sve komentare