Obavijesti

Sport

Komentari 180

Primorac ostao bez senzacije: Hajduk okrenuo trećeligaša i prošao u osminu finala Kupa!

Primorac ostao bez senzacije: Hajduk okrenuo trećeligaša i prošao u osminu finala Kupa!
5

Primorac je senzacionalno poveo golom Lazarevskog iz penala, ali Splićani su izjednačili prvim golom Krovinovića za 'bijele', a potom pobijedili pogotkom Ljubičića. Gustafsson je morao u igru ubaciti i Livaju...

Prvi korak i to uspješan napravili su nogometaši Hajduka u Hrvatskom kupu, no utakmica šesnaestine finala nije bila nimalo ugodna za Splićane.

Pokretanje videa...

Hajduk u Makarskoj VIDEO

Hajduk je gostovao kod trećeligaša Primorca u Biogradu na Moru gdje je pobijedio 2-1. Domaćin je poveo i to golom Lazarevskog u 12. minuti s bijele točke.

Mnogo se mučio Hajduk u prvom poluvremenu. Prave šanse su bile rijetke, ali su Splićani ipak uspjeli izjednačiti do kraja poluvremena. Lijepo je sve kreirao i okončao Filip Krovinović koji je u 42. minuti zabio za 1-1, što mu je prvi gol za Splićane.

Pojačani za Livaju, Sahitija i Fossatija Splićani su zaigrali odlučnije i bolje od početka drugog poluvremena. Stvorio je Hajduk dosta prilika, a realizirao je onu u 60. minuti kada je iz blizine poentirao Ljubičić.

Biograd na Moru: 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa: Primorac Biograd - Hajduk

Bio je to pogodak vrijedan proboja Hajduka u osminu finala iako su Splićani mogli i uvjerljivije dobiti ovaj dvoboj.

Hrvatski nogometni kup (šesnaestina finala): Primorac Biograd - Hajduk 1-2 (Lazarevski 12-11m / Krovinović 42, Ljubičić 60)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Hrvatski nogometni kup, šesnaestina finala 17:00 , Biograd
Primorac
Lazarevski 12'
1 : 2
Hajduk
Krovinović 42', Ljubičić 60'
Sortiranje događaja
90+3'

Kraj utakmice u Biogradu! Primorac je pokazao sjajnu igru, odlično parirao Hajduku u prvom poluvremenu, ali u nastavku susreta izdala ga je snaga. Hajduk je to iskoristio pa golom Ljubičića u 60. minuti preokrenuo susret i teškom mukom osigurao osminu finala Kupa.

Domaćini su poveli u 12. minuti golom Lazarevskog iz penala, a Splićanima je izjednačenje donio Krovinović.

Bez obzira na poraz, Primorac je zaista oduševio i bio u egalu s puno kvalitetnijim protivnikom. Ipak, nisu uspjeli Biograđani to senzacije, Hajduk se izvukao...

Domaćini nisu nimalo razočarani porazom, štoviše, pohitali su na travnjak nakon posljednjeg zvižduka kako bi ugrabili Hajdukov dres. Najmlađi su iskoristili priliku i za fotografiju...

85'

U drugom poluvremenu gledamo 'viktoriju' na gol Primorca. Hajduk cijelo vrijeme prijeti, a domaćini jedva čekaju kraj utakmice. Ostali su bez snage i teško se nose s puno kvalitetnijim Hajdukom u nastavku, no ne smiju biti razočarani. Bili su sjajni u prvom poluvremenu, poveli pa prijetili protiv puno jačeg protivnika. Ipak, kako je utakmica odmicala, do izražaja je dolazila Hajdukova kvaliteta.

Zaprijetio je sada iz daljine i Krovinović. Lopta je otišla malo iznad prečke. 

80'

Kačaniklić je završio sa svojim nastupom za danas, a poseban trenutak u karijeri je ovo za Brkljaču koji će upisati debi za prvu momčad Hajduka...

76'

Nova prilika za Hajduk. Pucao je Katić nakon ubačaja iz kornera, ali Stojanov je opet dobro reagirao. 

72'

Dvostruka promjena kod Primorca. Izašao je Nakić, a ušao Colić. Svoj nastup završio je i Vodopija, zamijenit će ga Lokin.

Komentari 180