To je to što me zanima!

Fešta u Londonu: Preskočili Srbiju i revanširali se za lasere

Rukometaši su u drugoj utakmici na Olimpijskim igrama uvjerljivo pobijedili Srbiju 31-23. U dvije utakmice imaju gol-razliku +18, no slijede Mađari, Danci, Španjolci
Vidi originalni članak

Slušajte me dobro. Sad lijepo idemo u McDonald’s, a onda ćemo zapaliti cigaru, govorio je Igor Vori, a ostali su slušali. I smješkali se, zagrljeni na centru... Pobjeda protiv Srbije ipak je nešto posebno.

- Uh, ništa mi ne može pokvariti ovaj dan - likovao je Goluža.

Tri je puta pokušao pobijediti Srbe, ali nije išlo. Uspio je iz četvrte. I to sa stilom, lagano i uvjerljivo, autoritativno i dominantno.

- Eto, željeli smo ih pobijediti, a ispalo je da smo ih pregazili - najbolje je stanje stvari na terenu opisao Jakov Gojun.

Iako to nisu željeli glasno reći, naši rukometaši nisu Srbiji zaboravili onaj polufinale EP-a. I laser u očima, uvrede, bocu koja je letjela prema Baliću i Goluži... Zapamtili su i vratili. S kamatama.

- Jesmo, govorili smo da ova utakmica nije posebna, ali ipak smo imali poseban motiv. Sve je prštalo nekom pozitivnom energijom, napravili smo sve što smo poželjeli - rekao je Ivan Čupić, ponovno strijelac osam golova.

Nije se Srbija mogla nositi s razigranom Hrvatskom. Čak ni u trenucima kad je naizgled zaprijetila, prišla na dva razlike. Ne, ovo je bio dan za vraćanje dugova.

- Da nismo promašili neke čiste zicere, već na poluvremenu smo mogli imati deset razlike. Ali nećemo padati u euforiju, pa odigrali smo tek tri utakmice - upozorio je kapetan.

Dvije, ali dvije odlične. Treća je na redu sutra. U četvrtak u 15.30 sati protivnik će biti Mađarska.

- Jako su opasni, ali dobro ih poznajemo i teško nas mogu iznenaditi - kaže Domagoj Duvnjak, protiv Srbije možda i najbolji naš igrač. Iako, cijela ova Hrvatska izgleda zlatno...

Danci se izvukli u posljednjim sekundama

Knudsen je 13 sekundi prije kraja utakmice donio 24-23 pobjedu Dancima protiv Španjolske u rukometnom turniru. Tako su se Danci izjednačili s Hrvatskom u skupini B, obje momčadi sad imaju po četiri boda.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • buzdovanVG 01.08.2012.

    Sada ce srpski hakeri hakirati internetsku stranicu udruge umirovljenih ribara. _"rukometni zlocini nikada nece biti preboljeni"_ u potpisu: momak s laserom

  • annamarijas 01.08.2012.

    srbi,gdje su sad vasi komentari,nema ih,NEMA,jeli vas sram,mene bi bilo...POBIJEDILI SMO,da,da POBIJEDILI SMO,a vi ste izgubili,IZGUBILIIIII,ali vi neznate sta je sramota,cast,pobjeda,neznate sta je POBJEDA,a mi znamo!!!!!!!!!

  • MalaBuca 01.08.2012.

    E tako se igra kad ti nisu protivnici suci, laseri i ostala sra***. Bravo dečki!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare