To je to što me zanima!

Fett zaustavljena u polufinalu: Zaradila je oko 25.000 dolara...

TEŠKI UVJETI ZA IGRU Uvjeti su bili doista teški i ona je pronašla put kako da me nadigra. Bila sam prilično nervozna zbog vjetra i nisam mogla servirati kao na prethodnim mečevima, rekla je Jana Fett
Vidi originalni članak

Meč Jane Fett koji je počeo u 5 ujutro po našem vremenu nije završio trijumfalno. Nažalost, bolja od mlade Vrbovčanke bila je Belgijka Elisa Mertens 6-4 i 6-0.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fantastičan turnir iz snova završio je u polufinalu Hobarta za našu tenisačicu. Meč se igrao u gotovo nemogućim uvjetima, po snažnom vjetru. 

U drugom je setu Jana osvojila tek 11 poena što ju je frustriralo.

- Uvjeti su bili doista teški i ona je pronašla put kako da me nadigra. Bila sam prilično nervozna zbog vjetra i nisam mogla servirati kao na prethodnim mečevima. Danas me nije išlo - rekla je Jana poslije poraza.

- Bio je ovo dobar tjedan, hvala vam na podršci - napisala je na Instagramu.

Ipak, i ovo je fantastična stvar za mladu Fett kojoj je ovo bio prvi WTA turnir u karijeri na kojem je nastupala. U karijeri je zaradila oko 65 tisuća dolara, a s ovog turnira u Hrvatsku se vraća za oko 25 tisuća dolara 'teža'.

Mertens (21) imala je kvalitetan servis koji ju je poslao u finale gdje ju čeka Rumunjka i treća nositeljica turnira Monica Niculescu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • --- DAVOR --- 13.01.2017.

    6:4-6:0 izgubiš i žališ se na uvjete. Iz toga zaključujem da su uvjeti protivnice bili sasvim drukčiji,idealni,savršeni, navodi na pomisao da je protivnica igrala na sasvim drugom terenu, možda i drugom gradu.

  • silaaa 13.01.2017.

    Steta, bolje bi bilo da je ispala namjerno kolo ranije da igra kvalifikacije za grand slam

  • frano4 13.01.2017.

    Vjetar kriv..supacnici sigurno nije smetao..kako naši sportaši kad izgube nađu neku ispriku..ako je netko bolji onda je boji

Komentiraj...
Vidi sve komentare