To je to što me zanima!

Feuz deseti: Nije uspio prestići Kostelića u ukupnom poretku

U subotnjem Super G-ju u Crans-Montani slavio je Benjamin Raich. Ivičin konkurent Beat Feuz bio je 10., smanjivši zaostatak na tri boda. Marcel Hirscher nije nastupio
Vidi originalni članak

Svjetski skijaški kup nastavio se natjecanjem u Super G-ju u švicarskoj Crans Montani. Dok se Ivica Kostelić liječi u Daruvarskim toplicama nakon operacije, s nestrpljenjem se prate nastupi njegovih glavnih konkurenata za veliki Kristalni globus.

Nakon dva superveleslaloma u dva dana ni Marcel Hirscher ni Beat Feuz nisu uspjeli iskoristiti odsustvo Profesora. Beat Feuz nakon 20. mjesta u petak, zauzeo je 10. poziciju u subotnjem Super G-ju što mu nije bilo dovoljno da pretekne Kostelića na drugom mjestu u ukupnom poretku. Za to mu je trebalo 30 bodova, no osvojio ih je 26 te na trećem mjestu zaostaje tri boda.

Vodeći skijaš u Svjetskom kupu Austrijanac Hirscher nakon što je ostao bez bodova u petak (35.) nije nastupio u subotnjoj utrci tako da je njegova prednost pred Ivicom i dalje 12 bodova.

U Crans-Montani slavio je Benjamin Raich ispred Adriena Theauxa te Didiera Cuchea koji je na četvrtom mjestu u ukupnom poretku preskočio Aksela Lunda Svindala.

Nažalost, Natko Zrnčić-Dim, kao i dan ranije, ostaje bez bodova. Utrka još traje, a trenutno zauzima 31. mjesto. Za Raichom je zaostao 3 sekunde i 32 stotinke.

U nedjelju u Crans-Montani vozi se veleslalom.

Svjetski kup, superveleslalom u Crans-Montani, rezultati:

1. Raich (Aut) 1:34.37

2. Theaux (Fra) +0.24

3. Cuche (Švi) +0.36

4. Kröll (+0.43)

5. Hudec (Kan) +0.60

Idi na 24sata

Komentari 8

  • uvijek_najgori 25.02.2012.

    Mali slalomski globus?o cemu ti pises? Pogledaj ljestvicu I utrke u slalomu a onda se javi

  • blyde 25.02.2012.

    Bit ćemo pametniji nakon sutrašnjeg veleslaloma, ovisi kako će Hirscher odvoziti... Nije da želim zlo ikome, ali nadam se da neće previše bodova ubrati..

  • corkins 25.02.2012.

    Natko 31. mjesto, 1 stotinka do bodova :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare