To je to što me zanima!

Fifa će kazniti Maradonu s pet utakmica i 13.000 €?

Zbog svog sramotnog ponašanja prema medijima, akon ogleda protiv Urugvaja, na meti kritika je izbornik Argentine Diego Maradona..
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih igrača svih vremena samo je čekao priliku da se obruši pred mikrofonom, a učinio je to na zaista neprikladan način. Svima je "ponudio oralni seks", te je zbog toga dospio na stol FIFA-e koja će razmatrati slučaj, te ga kazniti zbog velikog ispada.
Španjolski As tako se poziva na članak 58 FIFA-e koji govori o sličnim ekscesima.
"U slučaju diskriminacije na rasnoj osnovi, u slučaju vulgarnog ponašanja i verbalnih ispada velikih razmjera minimalna kazna može biti pet utakmica i 13.000 eura".
Sepp Blatter, predsjednik FIFA-e, je najavio da će se tamošnja Komisija ozbiljno pozabaviti ovim problemom, te da će reagirati "ispravno i brzo".

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Captain Obvious 17.10.2009.

    a sto ocekivati od \"liječenog\" narkomančine???

  • odbojkašica4ever 17.10.2009.

    stari luđak koji misli da je einstein za nogomet. ima messija, aguera itd. i nisu baš neš.. oni su genijalci! (svaka čast) znači da sa izbornikom nešto nije uredu. maradona je prenemaže, ide mi na živce. znao si ti igrat nogomet (nekada) al daj pusti druge koji mogu taj posao bolje odradit od tebe.. ja sam za, kaznite ga...

  • Knight Cross 17.10.2009.

    idiot

Komentiraj...
Vidi sve komentare