To je to što me zanima!

Fifa i službeno: SP u Kataru će se igrati u studenom i prosincu

Prvotno zamišljeni termin finala 23. prosinac nije se svidio predsjedniku Fife Seppu Blatteru koji je tražio pomicanje pet dana ranije, a to je danas usvojio Izvršni odbor
Vidi originalni članak

Toliko osporavano Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine ipak će se održati i to 28 dana u studenom i prosincu. Nakon brojnih prosvjeda sa svih strana svijeta kako je u uobičajenom terminu kada se održava najjače svjetsko nogometno natjecanje, praktički nemoguće igrati zbog nesnosnih vrućina, reagirao je Izvršni odbor Fife te sada i službeno potvrdio kako će se finale SP-a u Kataru igrati 18. prosinca 2022. godine

Prvotno zamišljeni termin finala 23. prosinac nije se svidio predsjedniku Fife Seppu Blatteru koji je tražio pomicanje pet dana ranije, a to je danas i usvojeno. 

- Finale će se igrati 18. prosinca u Kataru. Blatter će i dalje biti predsjednik Fife, a trofej prvacima predat će odjeven kao Djed Božićnjak - napisao je na Twitteru bivši engleski reprezentativac Gary Lineker, čiji glas je samo jedan u gomili onih koji se ne slažu s ovakvom odlukom. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • SonicMaster 20.03.2015.

    Zima je svakako monotona,treba i ovo jednom probati

  • VeritasVincit 20.03.2015.

    Pa dajte .. Šeici imaju toliko novaca da mogu napravit stadione s klimom i ostale stvari... ma

  • slice rizer 20.03.2015.

    Ma sve mi je jasno,ali mi nije jasno gdje je sakrio milijune od mita za ovakvu odluku jer će za par godina umrijeti što je očigledno...Možda je kupio svemirsku kapsulu ili nešto takvo.Jer za donijet ovakvu odluku i da ga svijet podrži,pa to je neshvatljivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare