To je to što me zanima!

'Fifa i Uefa zadovoljni su našim radom, a HNS će pomagati ligi'

Na nama je da pomažemo ligi, a ne da ju vodimo. Najlakše je pljuvati i napadati jedan klub, rekao je Davor Šuker demantiravši da je marioneta Zdravka Mamića
Vidi originalni članak

Nakon održane skupštine novi, stari predsjednik HNS-a Davor Šuker obratio se medijima na konferenciji i izrazio zahvalnost na ukazanom povjerenju.

- Hvala skupštinarima, atmosfera je bila veličanstvena, pobjednička. Želimo da nas svi iz nogometa respektiraju, svi bi htjeli samo da smo u Top 10 reprezentacija. Za četiri godine moći ćemo se pohvaliti novim projektima  - rekao je Šuker i osvrnuo se na stanje u HNL-u:

- Na nama je da pomažemo ligi, a ne da ju vodimo. Najlakše je pljuvati i napadati jedan klub. Reprezentacija daje impuls, no mi smo vojska od 150.000 ljudi koji svakodnevno treniraju, i zamolio bih medije i da rade na popravljanju slike o nogometu. Osigurat ćemo i povratak vjere u suđenje. Fifa i Uefa zadovoljni su našim radom.

Kratko je prokomentirao izjave članova inicijative Za naš Dinamo koji tvrde da je Šuker Mamićeva marioneta.

- Nije baš tako, trebamo dati šansu tko je napravio toliko dobroga zadnjih 10-15 godina.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • TheNakedTruth01 15.04.2014.

    Kao i uvijek potrebno je pogledati par mjeseci unaprijed. Kao potpredsjednik HNS-a g. Zdravko Mamić putuje na SP u Brazilu o trošku HNS, poslovni razred avionom, svečana loža na stadionima, hoteli sa 5 zvjezdica, svečane večere u ime HNS-a itd. Bez statusa potpredsjednika bi g. Mamić najvjerovatnije sve to morao sam platiti od novaca koje je "... teškom mukom zaradio" ali bi zapravo teško i opravdao takvo putovanje kao "službeno" samo kao čelnik "Dinama". Oni koji stvarno nešto doprinose HR nogometu, to je publika koja plaća karte i navija za klubove svim srcem, ostaju kući i gledaju na TV eventualno držeći noge u lavoru kako "zaslužni" paradiraju u Brazilu. Ti "zaslužni" koji su zapravo stvorili mržnju među pojedinim dijelovima Hrvatske po starome principu "Divide et Impera". Bora Đorđević je simpatizer onoga što je uništavalo Hrvatsku od '91 do konca rata ali je u pjesmi "Pogledaj dom svoj, anđele" odavno rekao i prorekao svu istinu ovih krajeva ... nažalost!

  • zokinjo 15.04.2014.

    Bljak i fuj:-)

  • NeNormalan 15.04.2014.

    Nisi marioneta Zdravka Mamića, ne ja sam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare