To je to što me zanima!

FIFA: Irci sigurno neće biti 33. ekipa u Južnoj Africi

Nogometaši Irske tražili su dodatnu utakmicu protiv Francuske, zahtjevali od FIFA-e da putuju kao 33. reprezenacija na SP Sve su im odbili...
Vidi originalni članak

Nakon zahtjeva Irskog nogometnog saveza za sudjelovanje na SP-u u Južnoafričkoj Republici sastao se Izvršni odbor u Johannesburgu i raspravljalo o ovoj ideji. Odbijena im je mogućnost da Irci putuju na prvenstvo, a glavni tajnik Jerome Valcke je dodao da nema šanse da bude više od 32 reprezentacije na jugu Afrike jer bi to bio nonsens. I tako će na jugu Afrike biti samo 32 reprezentacije. Fifa je već ranije odbilaprijedlog Iraca o ponavljanju uzvratne utakmice dodatnih kvalifikacija protiv Francuske zbog igranja rukom Thierrya Henrya prije gola Williama Gallasa koji je Francuze odveo na SP. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • billabong_1 01.12.2009.

    Francuzi su dobili Boga zastitnika koji se zove M. PLATINI . Polako mi je FIFA jedna prosirena ruka VELIKIH NOG. SILA, a to ne samo da je sramotno , nego i ogavno za male nacije u svijetu , tj i ako si bolji nemozes proci jer VELIKI moraju ici . Sijetite se tekme SPANJOLSKA-BiH kada je sudac iskljucio 2 igraca BiH i PRODUZIO tekmu sve dok spanjolci nisu dali gol (negdje oko 10 min.)

  • trocaderro 01.12.2009.

    Gadovi francuski,fuj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare