To je to što me zanima!

Zbog hukanja Sammiru? Fifa istražuje utakmicu u Skoplju

BBC javlja kako je krovna svjetska nogometna federacija pokrenula istragu protiv hrvatskog i srpskog nogometnog saveza zbog utakmica u Skoplju i Novom Sadu
Vidi originalni članak

Zbog događaja na kvalifikacijskoj utakmici hrvatske nogometne reprezentacije i Makedonije u Skoplju 12. listopada Fifa je pokrenula istragu protiv HNS-a, doznaje BBC Wales. Isti medij ne navodi točan razlog zbog čega se Hrvatska našla pod istragom krovne svjetske nogometne federacije. No istraga bi mogla biti povezana s hukanjem tamnoputom igraču Dinama Sammiru, koji je u Skoplju debitirao u reprezentaciji. Hrvatska bi pod povećalom Fife mogla biti i zbog nekoliko zapaljenih baklji na tribinama, no isto su radili i navijači Makedonije.

Pod istragom Fife nalazi se i Srbija pa se čini kako bi Fifa opet u isti koš mogla strpati hrvatski i srpski nogometni savez što bi ovoga puta moglo biti pogubno za HNS. Srbi su se našli pod istragom zbog događanja na kvalifikacijskoj utakmici s Walesom (6-1) u Novom Sadu. U objašnjenju pokretanja istrage protiv Srbije piše da su razlog nemiri na tribinama.

Fifa može kazniti naš i srbijanski savez novčanom kaznom, praznim tribinama na jednoj ili više sljedećih utakmica ili čak izbacivanjem iz kvalifikacija za SP. Srbi se nalaze u teškoj situaciji s obzirom na skandal na utakmici mladih reprezentacija Srbije i Engleske u Kruševcu. BBC tako podsjeća kako Srbiju tek čekaju kazne za spomenuti incident, a čak je i predsjednik Uefe javno zaprijetio Srbiji i Hrvatskoj (?!) da će im sljedeća kazna biti izbacivanje iz natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Antisa_1 15.11.2012.

    to su samo organizatori krivi i nitko drugi kad oni unesu sto zele u stadion njih treba po depu!! a za hukanje se zna ko to radi ima vidio nadzor zabrana ulaza u sve stadione svijeta dozivotno!!

  • WOMANIZER 14.11.2012.

    nisam upućen, al pretpostavljam da su mu vikali majmune i sl. moje pitanje tim ljudima je, a šta su oni drugo nego majmuni koji se tako izražavaju, ponašaju, trgaju i pale stadion, urliču i ponose se time, što je najbolje, dok dolaze gledati i NAVIJATI za svoj klub, domovinu i igrače te tako narušavaju sliku cijelog naroda?

  • 14.11.2012.

    Da opalite po hrvatima i srbima zato sto nemaju zaleđinu, a sto ne izbace engleze pa njihovi igraci vređaju crnce ito otvoreno i javno. Samiru nije hukano zato sto je crn vec sto ga hrvatska ne zeli u repki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare