To je to što me zanima!

Fifa je ipak priznala pobjedu JAR-a nad Španjolskom od 1-0

"Očekujemo da se rezultat ove pobjede osjeti na idućoj rang listi Fife jer je odluka stigla nakon objavljivanja liste za studeni. Možemo uživati u povijesnoj pobjedi"
Vidi originalni članak

Iako je prvobitno bila poništena, pobjeda Južne Afrike nad aktualnim prvakom Europe i svijeta ipak je priznata od strane Fife čime je Južnoafrikancima pripala čast da budu oni ti koji su prekinuli niz od 17 utakmica u kojima Furija nije izgubila.

Podsjećamo, Fifa je prvobitno poništila pobjedu Južne Afrike zbog činjenice da je izbornik Španjolske Vicente Del Bosque izvršio sedam umjesto šest dogovorenih izmjena.

- Očekujemo da se rezultat ove pobjede osjeti već na sljedećoj rang listi Fife u prosincu jer je odluka stigla nakon objavljivanja liste za studeni. Drago mi je što je ovaj slučaj završen. Možemo uživati u povijesnoj pobjedi - rekao je Danny Jordaan, predsjednik Nogometnog saveza Južne Afrike.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zvzmir 29.11.2013.

    gubiš u prijateljskoj, napraviš zamjenu više i ponište ti utakmicu. lijepo je znati.

  • iMac 29.11.2013.

    čekaj, izbornik Španjolske je napravija grešku a oni poništavaju cilu utakmicu radi toga, pa valjda je trebalo onda nekako kazniti Španjosku zbog toga, šta ne?

  • zekica 29.11.2013.

    Ipak ne mogu parirati našoj repki. Joe Šimunić je skupio na jednoj utakmici 3 žuta kartona a utakmica odnosno rezultat bio priznat regularnim... http://www.youtube.com/watch?v=caYdeTLSW-o

Komentiraj...
Vidi sve komentare