To je to što me zanima!

Kako bi danas izgledao ždrijeb SP-a? Fifa objavila dobre vijesti

Kada bi se računala ovomjesečna ljestvica, Hrvatska bi završila u drugoj jakosnoj skupini prilikom ždrijeba skupina za SP 2022. Mundijal počinje za nešto više od godinu dana
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija napredovala je za tri pozicije na danas objavljenoj ažuriranoj ljestvici Međunarodnog nogometnog saveza (Fifa) za studeni i sada je 15. reprezentacija svijeta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska je u posljednjim kolima kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo dobila Maltu (7-1) i Rusiju (1-0) i zaradila dovoljno bodova da prestigne Kolumbiju, Urugvaj i Švedsku na ljestvici.

Belgija, Brazil i Francuska ostaju na vrhu, dok je Italija, koja je sada šesta, izgubila dva mjesta. Među deset najboljih na svijetu Engleska i Argentina su dobile po jedno mjesto i sada su četvrta, odnosno peta reprezentacija svijeta. Španjolska i Portugal zadržali su svoje pozicije, dok su Danska i Nizozemska napredovale, završivši među prvih deset.

Kada bi se računala ovomjesečna Fifa ljestvica, Hrvatska bi završila u drugoj jakosnoj skupini prilikom ždrijeba skupina za SP 2022. Mundijal počinje za nešto više od godinu dana (21. studenog 2022.), a ždrijeb je 1. travnja sljedeće godine. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • solo Barca 19.11.2021.

    Katar, Hrvatska, Japan, Kanada

  • FC Sheffield Thursday 19.11.2021.

    zagrijavanje za finale:katar(2:0).Hrvatska,srvija(5:0),saudijska arapija(4:0)..grupa po mjeri..9 bodova.gola razlika 11:0

  • FC Sheffield Thursday 19.11.2021.

    dajte nam srve da se igramo  

Komentiraj...
Vidi sve komentare