To je to što me zanima!

Fifa kaže da je Kroos bolji od Modrića, fanovi su to ismijali!

Službeno najbolji veznjak Lige prvaka i Uefin veznjak godine po mišljenju većine je zakinut u novoj inačici popularne video igre Fife. Štoviše, Modrić nije niti deset najboljih igrača u igrici...
Vidi originalni članak

Nogometni fanatici kao i ljubitelji poznate video igre Fifa našli su se u nevjerici poslije objave 'ratinga' pojedinih igrača.

Naime, ukupna finalna ocjena našeg kapetana Luke Modrića je 89 od mogućih 99 što ga svrstava iza klupskog kolege Tonija Kroosa koji je na 90!

Službeno najbolji veznjak Lige prvaka i Uefin veznjak godine po mišljenju većine je zakinut u ovom slučaju. Štoviše, Modrić nije niti deset najboljih igrača u igrici.

Smješten je na 12. poziciju s jednakim 'ratingom' kao i u prethodnoj inačici. 'Gameri' pišu proizvođaču EA Sportsu kako nemaju pojma!

To je natjeralo fanove čak i na ovakvu 'montažu':

Recimo, Higuain je ispred Luke, a iza našeg majstora su Griezmann i Ibrahimović. Fifa smatra kako je Luka izuzetan asistent i dribler, no slabija strana mu je ona fizička.

Ovdje je popis najboljih 100 igrača u Fifi 18.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • 12.09.2017.

    Joj bace jedan update i evo lukica ima vec 90 a i negleda se finalna ocjena nego i skilove koje lukica ima

  • Negann 12.09.2017.

    Kroos je njemac a sta je jedan hrvat za njega?? Slabija fizicka strana?? Pa ne radi na mijesalici za beton!!

  • Kraljevina_Bosna_ 12.09.2017.

    Sto se cudite,davno sam ja govorio da je Kroos za njega babo,statistika ne laze,ima duplo vise golova i asistova od Modrica,ima puno bolji pas,obe noge,bolji pregled igre,boljo sut...Osvojio sve isto sto i Modric plus jos Svjetsko Prvenstvo,to kazem posto Luki cesto pripajate uspjehe kolektiva pa eto onda mozemo i Kroosu uspjeh Njemacke pripojit,a jos je on k tome bio proglasen za najboljeg igraca Svjetskog Prvenstva ako se ne varam i zabio Brazilu 2 gola u polufinalu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare