To je to što me zanima!

Fifa: Luis Suarez ne smije niti trenirati s ostatkom momčadi

Šef Disciplinske komisije Fife još je ranije izjavio kako je neprimjereno zabraniti Suarezu predsezonske pripreme, no Fifa sada tvrdi kako se Sulser 'netočno izrazio'
Vidi originalni članak

Krovna svjetska nogometna organizacija, Fifa, maksimalno je 'zagrizla' da napadača Liverpoola i urugvajske reprezentacije, Luisa Suareza, kazni do kraja bez ikakvog ustupka. Fifa inzistira kako Suarez za vrijeme suspenzije od četiri mjeseca ne smije niti trenirati sa svojim trenutnim klubom Liverpoolom

Šef Disciplinske komisije Fife, Claudio Sulser, još je ranije izjavio kako je neprimjereno zabraniti Suarezu predsezonske pripreme, no Fifa sada tvrdi kako se Sulser 'netočno izrazio'. 

- On je samo rekao da Suarez tijekom suspenzije može napraviti liječnički pregled za transfer, ali jasno je napomenuo da ne može raditi nikakvu nogometnu aktivnost koja uključuje treniranje s reprezentacijom ili klubom - ističu u Fifi, ali i napominju kako je Suarezu i dalje dozvoljen eventualni transfer. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • bakir1122 04.07.2014.

    svaka cast suarezu, odlican igrac, tesko ga je zaustavit, ali mislim da je to jedan od gorih transfera barce... 80-90 za nekoga tko ne smije loptu primirisat jer ce najvjerojatnije ugrist??!!!! zubizareta, doktorirao glupost!

  • misterRF 04.07.2014.

    transfer suareza u barcelonu zatvoren: 79 mil. € na 5 godina!

  • mestar 04.07.2014.

    Samo je pitanje dana kada ce se osnovat neka druga organizacija, FIF om upravlja mafija koja ucijenjiva drzav, klubove i igrace! Liverpul je ulozio milijune u igraca koji ne smije ni trenirat cetiri mijeseca, proci ce jos naj manje cetiri dok se vrati u formu, tko ce njima nadomijestit gubitak. Imaju pravo ovi veliki i bogati sto se bune na odluku da moraju pustit igrace da igraju za nacionalni tim. Sto misle oni da uloze stotinjak mil. u igraca i nemaju nikakovu kontrolu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare