To je to što me zanima!

Fifa na Kajzerici snima prilog o 100. rođendanu Lokomotive

Fifa TV na Kajzerici snima prilog o Lokomotovi, koja ove godine slavi 100. rođendan, u sklopu emisije Fifa Mundial. Emisija će biti prikazana na postajama diljem svijeta
Vidi originalni članak

Snimateljska ekipa Fifa TV iz Londona posjetila je kamp NK Lokomotive na Kajzerici. U sklopu emisije Fifa Mundial u kojoj se predstavljaju sudionici Svjetskog prvenstva u Brazilu, snimili su poseban prilog o Lokomotivi povodom stote obljetnice kluba.

Razgovarali su s članovima uprave, trenerom Ivkovićem, igračima... Poseban naglasak su stavili na uspon kluba u proteklih šest godina. Snimit će i zanimljivosti s terena na utakmici s Osijekom

Reportaža će biti prikazana u emisiji Fifa Mundial koja se emitira diljem svijeta na nacionalnim TV postajama od Južne Amerike do Europe.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • JohnnyMihaljević 04.04.2014.

    opet ćemo se osramotiti kad snimatelji skontaju o čemu se u radi. tj čemu taj klub služi

  • lisabon 04.04.2014.

    Sta ce sad dusebriznice reci?Evo UEFA je za Mamica i HNS.Sta ce sada Skansi i njegov gazda?Sta je s pupcanom vrpcom?A Nas hajduk?Odmah tuzba sudu u Lozani.Pa ZZD ?Oni ce izdati saopcenje koje ce prenjeti sve novine,portali i Tv postaje,jer ipak su to sve "akademici" pa su njihova saopcenja krlezijanske vrijednosti.Bas su ovi iz UEFE i FIFE papci.

  • Hary_1 04.04.2014.

    Nisam ljubitelj Mamića, i stoji konstatacija da je od Lokosa napravio svoju filijalu, no međutim Lokomotiva je bio ku i kamo prije Mamića respektabilni klub, a to kaj su pojedinci od njega napravili to kaj jesu, to ide njima na dušu. A u svakom slučaju ljudi koji rade u Lokomotivi za to su najmanje krivi, a trebalo bi uvažavati i činjenicu da kroz svoje mlađe pogone, dakle omladinsku školu bilježe dobre rezultate i rade na popularizaciji i omasovljavanju nogometa na području Zagreba, s desne i lijeve obale Save. Za nečiju lakomost nisu oni krivi i ja im žalim sreću na svim poljima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare