To je to što me zanima!

Fifa riješila slučaj: Ne postoji niti jedan dokaz o namještanju

Ralf Mutschke, Fifin direktor za sigurnost, odbacio je nagađanja Der Spiegela da je utakmica Kameruna i Hrvatske namještena. Kaže kako za to nema nikakvih dokaza
Vidi originalni članak

Nakon što se danima već nagađa o 'mutnim' poslovima i 'sedam trulih jabuka' u kamerunskoj nogometnoj reprezentaciji te namještenoj utakmici Kameruna i Hrvatske, napokon se javila i Fifa. Točnije Fifin glavni čovjek za sigurnost.

Ralf Mutschke komentirao je navode Der Spiegela kako im je osuđivani kriminalac Singapurac Wilson Raj Perumal prije utakmice javio točan rezultat te otkrio da će jedan Kamerunac dobiti crveni karton u prvom poluvremenu. 

- Tim člankom Der Spiegel dovodi u pitanje regularnost utakmica Svjetskog prvenstva, što je ozbiljna optužba - rekao je Mutschke.

Fifa je dodala kako nema dokaza da je utakmica namještena te pozvala Der Spiegel da im dostavi dokaze ako ih doista ima. Zaključili su da do sada nisu primili nikakve ozbiljne informacije o sumnjivim kladioničarskim potezima niti za jednu od završenih utakmica na Svjetskom prvenstvu.

Na sve to došlo je priznanje sumnjivog Singapurca kako njemački list laže i krivotvori njegove izjave te da nije znao rezultat utakmice. Tvrdi kako se s novinarom spomenutog lista dopisivao nakon, a ne prije utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • El Tractor 18.02.2015.

    Bacanje istine pod tepih, u protivnom izbijanje najvećeg skandala u povijesti nogometa...

  • MarioSenj 04.07.2014.

    Ubili se od posla...

  • AntonTrdić 04.07.2014.

    Ralf Mutschke (čitaj Mučke) , Fifin predstavnik za sigurnost, sve je rečeno

Komentiraj...
Vidi sve komentare