To je to što me zanima!

Fifa objavila 23 igrača, Mandžo više nije u igri za Zlatnu loptu

Mario Mandžukić bio je među 50 kandidata za Zlatnu loptu. Fifa je objavila skraćeni popis od 23 igrača na kojem nema Mandže. Finalisti će biti objavljeni 2. prosinca...
Vidi originalni članak

Fifa je objavila popis 23 nogometaša koji konkuriraju za ovogodišnju nagradu Zlatna lopta ("Ballon d'Or"). Na skraćenom popisu ispao je hrvatski reprezentativac i napadač Bayerna, Mario Mandžukić, koji je bio među 50 igrača koji su kandidirali za Zlatnu loptu.

Lista od 23 nogometaša smanjit će se na samo trojicu, a Fifa će finaliste objaviti 2. prosinca. Pobjednik će biti proglašen na svečanoj večeri u Zürichu 13. siječnja sljedeće godine. 

Među 23 nogometaša nema iznenađenja. Igrači su to koji su obilježili proteklu sezonu. Naravno, tu su i dvojica vjerojatno najboljih u svijetu - Leo Messi i Cristiano Ronaldo kao i najbolji europski igrač Franck Ribery.

<<< Mr. Drugi ni blizu Leu Messiju: Ronaldo je opet "samo" broj 2 >>>

Messi je osvojio posljednje četiri Zlatne lopte zaredom te je postao jedini igrač u povijesti kojem je to uspjelo. 

Cristiano Ronaldo je treći put u zadnje četiri godine završio drugi. Može li Ronaldo ove godine uzeti nagradu ispred nosa Messiju? 

Ili će možda Franck Ribery odnijeti nagradu?

Pitamo i Vas, čitatelje, kome biste dali Zlatnu loptu?

Popis kandidata za Zlatnu loptu:

Gareth Bale, Edinson Cavani, Radamel Falcao, Eden Hazard, Zlatan Ibrahimović, Andreas Iniesta, Philipp Lahm, Robert Lewandowski, Manuel Neuer, Neymar, Mesut Özil, Andrea Pirlo, Franck Ribery, Arjen Robben, Bastian Schweinsteiger, Luis Suarez, Thiago Silva, Yaya Toure, Robin van Persie, Xavi, Thomas Müller, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi

Idi na 24sata

Komentari 214

  • metla 30.10.2013.

    Thomas Müller,nemojte me zajebavati,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  • petarstatebriga 30.10.2013.

    a sto da komentiram,uefa se opet posrala ostavili Müllera a maknuli MANDJU,ma svemi je jasno 90milijuna kontra tamo neka 4,5 milijuncica..smradovi jedni od njega je sigurno bolji ako ne od svih ostalih..

  • Lijepo vrijeme 30.10.2013.

    Volio bi da Messi osvoji! Kad ipak sve odvagnem Ribery je taj koji bi trebao osvojiti jer je skoro sve osvojio sa svojom ekipom ali i invidualno je odličan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare