To je to što me zanima!

Fifa tvrdi jedno, zaštitari drugo: Jesu li zabranjene dugine boje?

Osiguranje na SP-u u Katru u više je navrata oduzelo gledateljima predmete u duginim bojama pri ulasku na stadion, a Fifa je konačno prekinula tišinu i javno komentirala mogu li se unijeti sporni predmeti
Vidi originalni članak

Dugo se pričalo i pisalo o organizaciji Svjetskog prvenstva u Katru i tamošnjim zakonima oko konzumacije alkohola i homoseksualnosti. Samo par dana uoči početka SP-a, Fifa je donijela odluku da se alkohol ne smije piti na stadionima a konačno su objavili i pojašnjenje oko nošenja predmeta u duginim bojama na stadionima.

'NEĆE MU BITI LAKO' Šeik mahao Brazilki, a reakcija supruge nasmijala je mnoge

Sedam europskih reprezentacija imalo je namjeru nositi kapetansku vrpcu u duginim bojama, ali su odustali od toga uoči početka prvenstva nakon što je Fifa zaprijetila sankcijama.

Mnogi gledatelji požalili su se kako su im oduzeti predmeti u duginim bojama prilikom ulaska na stadion, a konačno je došao odgovor od Fife.

- Fifa je svjesna nekih incidenata u kojem dozvoljeni predmeti nisu mogli biti uneseni na stadione. Dobili smo jamstvo od odgovarajućih tijela da su voditelji stadiona obaviješteni o dogovorenim pravilima za Svjetsko prvenstvo u Katru. Nastavljamo blisko surađivati s domaćinom kako bi osigurali potpuno korištenje dogovorenih protokola i pravila - napisala je Fifa u službenom priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 30.11.2022.

    Jel zabranjena i duga iznad stadiona nakon kise . Mislim tamo kisa rijetko pada ali sto ako se potrefi da padne i pojavi se duga.

  • Rvat12 30.11.2022.

    Pošteno od Arapa ,al isto tako nije mi ugodno kad vidim zamotane im žene u evropskim metropolama i samo oci im se vide i pjevanje odnosno zavijanje na zvučnik iz đamija u 5 ujutro ko da ih neko kolje 

  • dahvaul 30.11.2022.

    Koje su to provokacije pa ko ih ne bi voleo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare