To je to što me zanima!

Figova svjetska 'reklama': 'Ma, Hrvatsku je čudesno upoznati'

Portugalac je stigao u Hrvatsku na odmor, smjestio se na zadarskom području, a u zadnjih deset dana na svom je Instagramu pokazao koliko mu se svidjelo boraviti u našoj zemlji
Vidi originalni članak

Ponajbolji portugalski nogometaš svih vremena Luis Figo (44) prvog je dana kolovoza stigao u Hrvatsku. Pojavio se u Marini Dalmacija u Bibinjama-Sukošanu.

Portugalac je stigao u Hrvatsku na odmor, smjestio se na zadarskom području, a u zadnjih deset dana na svom je Instagramu pokazao svoje oduševljenje blagodatima naše zemlje.

Uz poruke kako ga 'život mazi' poručio je da je Hrvatsku bilo nevjerojatno upoznati.

Figo je u svoje vrijeme bio jedan od najboljih igrača svijeta. Stigao je u Real Madrid 2000., godinu dana nakon što je iz madridskog kluba otišao Davor Šuker. U velebnoj karijeri igrao je za Sporting, Real Barcelonu i Inter, a ima i 127 utakmica za Portugal.

Umirovio se 2009. godine, a u bogatoj kolekciji trofeja ima četiri naslova u La Ligi, dva španjolska kupa, tri superkupa, Ligu prvaka, Kup Uefa, dva Uefina superkupa, četiri naslova u Seriji A, talijanski kup i tri talijanska superkupa. 

Hvala ti, Luise. I dođi nam opet...

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Nemo22 18.08.2017.

    Moga je još gaće spustiti. Bezveze.

  • barbaboro 10.08.2017.

    Pa naravno, kad je naša obala daleko ljepša od portugalske. Ali, to "Ponajbolji portugalski nogometaš svih vremena" (???). A Cristiano Ronaldo (???) ....koji je, isto tako.... btw.... sa portugalskog otoka Madeira, koji nema nijedne plaže, otok je vulkanskog porijekla, samo okomite stijene. Bila moja susjeda, kaže - nikad više. Naša Jadranska obala je daleko najljepša.

  • citalacvjerni 10.08.2017.

    izdajnik

Komentiraj...
Vidi sve komentare