To je to što me zanima!

Filip Bradarić: Na zvižduke ne reagiram, ovdje sam 'kod kuće'

Filip Bradarić, donedavni Riječanin vratio se u svoj matični Hajduk zadnji dan prijelaznog roka zbog čega su mu zviždale tribine Rujevice. Bradarić je prokomentirao remi na Rujevici u 154. Jadranskom derbiju (1-1).
Vidi originalni članak

Hajduk je na gostovanju kod Rijeke na Rujevici u 8. kolu 1. HNL 13. minuta prije kraja izvukao bod nakon što je riječka momčad dominirala cijelim prvim poluvremenom, a djelomično i drugim. Prvi gol je zabio bivši hajdukovac Franko Andrijašević i doveo Rijeku u vodstvo nakon pola sata igre, ali je onda as iz rukava Damira Burića, Tonio Teklić spasio Hajduk i donio im bod s konačnih 1-1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Znali smo da je Rijeka dobra, a mi smo bili loši u prvom dijelu. Radili smo greške na sredini terena, Rijeka je stvarala dobre šanse. Uz to dođe Franko i zabije gol glavom sa šesnaest metara, na tome mu možeš samo čestitati - rekao je Filip, a onda dodao:

- Srećom bili smo bolji u drugom dijelu. Teklić je zabio gol, možemo sada pričati i da smo mogli zabiti još jedan, ali ova utakmica nije bila laka - rekao je.

Povratak na Rujevicu, nakon odlaska u Split, nije mu bio neobičan, kaže.

- Na Rujevici sam kao kod kuće. Nisam naravno uigran na način kako bi htio biti, ali sve će kroz nekoliko susreta doći na svoje. 

O početnom aplauzu, a onda zvižducima pri izlasku s terena nije htio puno.

- Moj odlazak s Rujevice bio je korektan. Svi znaju da je moj klub Hajduk, u njemu sam krenuo prije 15 godina i to će uvijek biti tako, to svi znaju. Bitno mi je da me ljudi oko kluba i dalje cijene i vole i da s njima imam korektan odnos. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • BlackRonsky 16.09.2019.

    Brada je jaako puno dao Rijeci i ja mu osobno ništa ne zamjeram, dapače, ruku bi mu pružio..Ok, ostaje mali misterij što je apsolutno svaki dokaz igranja za Rijeku maknuo sa društvenih mreža, ali šta je tu je..Ostaje činjenica da je ostao sezonu duže u Rijeci nego što je realno trebao i zato mu hvala..

  • FASTT 15.09.2019.

    Tako je Brada! Samo je jedan jedini najveci Hajduk

  • crowal 15.09.2019.

    Brada je u Rijeku uvijek dobro došao, samo mu isfrustrirani likovi mogu fućkati

Komentiraj...
Vidi sve komentare