To je to što me zanima!

Filip Bradarić odlazi s Poljuda: Inozemstvo, Rijeka ili Dinamo?

Dok se priča oko transfera Tina Sušića u Inter još nije rasplela, Hajduk radi na prodaji Filipa Bradarića. Mladog veznjaka žele Rijeka i Dinamo, ali i Nijemci...
Vidi originalni članak

Pravu uzbunu među navijačima Hajduka izazvala je vijest kako se Filip Bradarić oprostio od suigrača jer danas seli u Rijeku. Zvonili su telefoni kasno u noć, provjeravala se informacija, no ona se, barem zasada, pokazala neistinitom.

Bradarića je Igor Tudor poštedio jučerašnje utakmice u Kopru, što se tumači kao da ga je sačuvao za eventualni transfer.

Za mladog veznjaka Hajduka interes je već prošlog tjedna pokazala Rijeka, navodno i Dinamo, a kako saznajemo, postoji interes i dva kluba iz Njemačke.

Hajduk nije namjeravao prodavati Bradarića, no komplicirana situacija oko transfera Tina Sušića u Inter oživila je mogućnost da Bradarić napusti Poljud jer Hajduku treba novac.

Do ponedjeljka u 15 sati Bradarićevi zastupnici pokušat će dogovoriti transfer u inozemstvo, no ako to propadne, realna je mogućnost da Bradarić karijeru nastavi u Rijeci ili Dinamu.

Idi na 24sata

Komentari 158

  • domis 02.02.2015.

    Dinamoooooooo

  • GJURO 02.02.2015.

    Brbiću, nemoj molit Mamića da kupuje tvoje igrače, kad kažeš da je negativac. Skupite novac od ljudi na rivi, pa podijelite plaće. I dalje huškaj ljude protiv Mamića, kako ne bi netko pomislio da si ti nesposoban. Mamić je kriv za tvoje loše vođenje kluba, to je već valjda svima jasno

  • dario1983 02.02.2015.

    s.o.s. mamic opet vatrogasac hajdukovih financija.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare