To je to što me zanima!

Filip Ozobić među najboljih deset igrača Eura U-19...

Nogometni stručnjaci službene stranice Uefe uvrstili su mladog Ozobića u Top 10 proteklog Eura. Iako krhke građe Filipa odlikuje čvrstina
Vidi originalni članak

Mladog hrvatskog reprezentativca Flipa Ozobića, Uefa je postavila uz bok razvikanijim vršnjacima iz Barcelone, Chelseaja, Liverpoola i Benfice. Ozobić je svojim nastupima na proteklom Euru do 19 godina u Francuskoj zaslužio da ga nogometni stručnjaci uvrste među deset najboljih igrača turnira. Na popisu se našao u društvu Chelseajevog dragulja iz Francuske Gaela Cacute te Daniela Pacheca, Liverpoolovog napadača iz Španjolske.
- Nije se pokazao u prve dvije utakmice, ali je eksplodirao protiv Portugala sudjelujući kod tri gola te zabivši četvrti u pobjedi 5-0. Lukav igrač, premda krhke građe, odlikuje ga čvrstina zbog čega je bio najfauliraniji igrač turnira - opisali su Ozobićeve kvalitete na Uefinoj službenoj stranici.
U Zadru nije dobio pravu priliku što zasigurno ne bi trebao biti slučaj u moskovskom Spartaku za kojeg trenutno igra.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MARADONA 02.08.2010.

    svaka cast igracino...dokaz da hrvatska ima mlade igrace ozobic je jedan od njih svaka cast majstore .. to je primjer svim mladim igracima ...i vijerujem da nase ce vrijeme uskoro doci bit cemo prvaci imat pravu ekipu nekazem da je ova losa al bit cemo jos bolji...cestitke ozobicu i cijeloj repki!!!

  • zd23 02.08.2010.

    U Zadru nije dobio pravu priliku što zasigurno ne bi trebao biti slučaj u moskovskom Spartaku za kojeg trenutno igra...nije da njemu u zadru nisu pruzili priliku nego on nije smija igrat u zadru,jer prije nego sto je dosa u zadar je potpisa ugovor sa spartakom po kojem nije smija igrat seniorske utakmice..i u zadar je dosa iz dinama samo dok ne napuni 18.god,jer igrac van EU-a nemoze doci u rusija ako nije punoljetan..

  • silvianavarro 02.08.2010.

    Nije dobio priliku u Zadru di su svi igrači vrhunske kvalitete,al zato ce u onom slabom spartaku dobit?! :DD

Komentiraj...
Vidi sve komentare