To je to što me zanima!

Filipov najteži ispit dosad: Ako dam sve od sebe, nema šanse

Moj protivnik je visoko rangiran, u TOP 50 teškaša svijeta i očekujem jaku borbu. Mislim da će ovo biti najteža borba do sada, rekao je hrvatski boksač Filip Hrgović
Vidi originalni članak

U subotu u Nurembergu Filip Hrgović ide po svoju četvrtu profesionalnu pobjedu. Protivnik je najbolji do sada, Irac Sean 'Big Sexy' Turner ima 26 godina i 12 pobjeda u karijeri, od čega osam nokautom, te samo jedan poraz. Na svjetskoj boksačkoj ljestvici drži 48. mjesto, dok je Filip 61.

- Moj protivnik je visoko rangiran, u TOP 50 teškaša svijeta i očekujem jaku borbu. Mislim da će ovo biti najteža borba do sada, ali svjestan sam svojih kvaliteta i ako dam sve od sebe, Turner neće imati nikakve šanse - samouvjeren je Hrgović.

Filip će i ovu će borbu imati u sklopu World Boxing Super Series polufinalnog turnira u njemačkom Nurembergu. Hrgovićeva borba bit će jedan od uvodnih dvoboja sportske priredbe koju će predvoditi Callum Smith i Jürgen Brähmer. Svi boksači borit će se u osam rundi po tri minute.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • umjereni pacifist 24.02.2018.

    hrga sa ovim nema nikakvih problema. napuhanac.

  • pilav38 22.02.2018.

    Hrga mec po mec! Debelog bi trebao dobit...

  • kinezojapanac 21.02.2018.

    Ma daj mi pokušaj objasniti to ako daš sve od sebe. Ko te spriječava da daš sve od sebe? Znaci ako izgubiš imaš asa u rukavu koji se zove, nisam dao sve od sebe. Oprosti ali ponekad je bolje da šutiš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare