To je to što me zanima!

Filmski preokret: Barca Messiju nudi novi ugovor, ipak ostaje?!

Prema pisanjima Mundo Deportiva, izvršni direktor Barcelone Ferran Reverter mogao bi biti ključna osoba s kojom će se pregovarati oko Messijevog ostanka u klubu
Vidi originalni članak

Nakon što je isplakao more suza na oproštajnoj konferenciji za novinare i oprostio se od Barcelone u kojoj je igrao od 2000. godine, Lionel Messi bi u filmskom preokretu ipak mogao ostati, piše španjolski list Mundo Deportivo. 

POGLEDAJTE VIDEO: Messi se oprostio od Barcelone

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema navodima La Porterie, Barcelona bi navodno jednom od najboljih igrača u povijesti nogometa mogla ponuditi zadnju ponudu kako bi argentinska zvijezda karijeru nastavila na Camp Nou. 

Ova vijest zvuči pomalo nevjerojatno nakon što se Messi u nedjelju oprostio od svog najdražeg kluba. Novi ugovor trebao je potpisati prošlog četvrtka, sve je bilo spremno, no u posljednji trenutak katalonski velikan se predomislio. Razlog su veliki financijski problemi i financijski Fair Play koji, obzirom na Messijevu veliku plaću, katalonski klub nikako nije mogao ispoštovati.

Samo nekoliko sati uoči dogovorenog sastanka predsjednik Barcelone Joan Laporta obavijestio je Messija kako ipak ništa od potpisa. Ta vijest slomila je argentinskog nogometaša. 

Prvo se Barcelona oprostila od svog čarobnjaka pa Messi od nje. I činilo se da je ta era završila nakon 21 godine, no ako je vjerovati Mundo Deportivu, očito postoji mogućnost da se nastavi Leova priča u Barci. Bez obzira što se radi o renomiranom portalu, sve treba uzeti s rezervom. 

- Izvršni direktor Barcelone Ferran Reverter ključna je osoba za komunikaciju oko Messijevog ostanka u Barceloni s obzirom na to da Argentinac još uvijek nije službeno potpisao ugovor za PSG - piše Mundo Deportivo. 

Prema pisanjima španjolskih medija, vrata Barcelone za Messija još uvijek nisu potpuno zatvorena te pregovori s klubom još uvijek traju. U slučaju da se dogodi veliki preokret, bio bi to povijesni trenutak s obzirom na to da se Messi već oprostio od Barcelone. 

Mundo Deportivo pokušao je kontaktirati izvore iz kluba i Messijevog okruženja, ali za sada još uvijek nisu dobili potvrdu navedenih informacija. 

Idi na 24sata

Komentari 97

  • 11.08.2021.

    Sto ja imam od toga igrao on za Barcelonu, PSG ili PM,.? Dajte vise Messi i Ronaldo su se ofucali vise, trazite nove zvijezde i mladje...

  • daninoć 10.08.2021.

    Potpisao za PSG - bravo care!

  • Orfej 10.08.2021.

    Nema preokreta

Komentiraj...
Vidi sve komentare